Alexandra Stan, dezvăluiri uimitoare: Eu iubesc și bărbații și femeile. Nu mai sunt geloasă

Alexandra Stan, dezvăluiri uimitoare: Eu iubesc și bărbații și femeile. Nu mai sunt geloasă
sursa foto: Instagram

Alexandra Stana făcut mai multe dezvăluiri în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, la Kanal D.

Artista a recunoscut printre altele șică se simte atrasă atât de bărbați, cât și de femei.

„Da, uneori, n-aș putea spune că tot timpul. (n.r. dacă este bisexuală) Eu iubesc și bărbații și femeile. Vine tot din capacitatea mea mare de a iubi. Eram eu cu un bărbat și cu o femeie, când era în grup.

Nu mai sunt geloasă, cum eram când eram mică. Lucrurile nu sunt forțate, lucrurile se întâmplă. Trebuie să accepți realitatea. Acum sunt singură. Nu am mai fost singură de mulți ani. N-am făcut sex de dinainte să plec la Survivor.

Dau foaie cu foaie ca la ceapă și să cunosc esența. Vreau să mă cunosc ca femeie și să mă și perfecționez din toate punctele mele de vedere. Nu, nu mai sunt cu Bogdan Drăghici, dar suntem prieteni, nu ne-am certat”, a spusartista.

Ce spune Alexandra Stan despre succesul ei în muzică

“Care este secretul acestui succes atât de rapid?”, a întrebat Denise Rifai.

“Nu există un secret. Am fost binecuvântată, eu și părinții mei suntem credincioși. Când am participat la Mamaia, a fost o dezamăgire că nu am câștigat. Dar au urmat minim 2 ani în care eu am evoluat foarte mult ca artist.

Secretul succesului este foarte multă muncă. Dar la mine a fost vorba și despre un talent nativ și foarte mult noroc”, a povestit Alexandra Stan, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, la Kanal D.

Alexandra Stan, detalii neștiute din viața ei: ”Dorian Popa m-a înşelat cu o fată cu mulţi bani”

Alexandra Stan şi Dorian Popa s-au iubit în adolescenţă, pe vremea când amândoi erau liceeni.

Relaţia dintre Alexandra Stanşi Dorian Popa s-a înfiripat când aceştia erau la liceu în Constanţa. Alexandra Stan avea atunci 16 ani, iar Dorian 17 ani. Relaţia lor a fost una romantică, se plimbau de mână, iar Dorian Popa a fost primul băiat care a sărutat-o pe Alexandra Stan.

Da! A fost primul meu iubit, dar chiar m-a înşelat. M-a înşelat cu o fată, Corina, de la noi din Constanţa, care avea super mulţi bani. L-am prins cu ea! Chiar a fost pe interes! M-a înşelat, dar el nu mai recunoaşte acum chestia asta”, a dezvăluit artista, în premieră, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Ultima oră
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)
18:20 - Andreea Ibacka, mesaj important cu doar câteva zile înainte să nască: Sunt destule nopți în care respir greu
18:09 - Jair Bolsonaro intră la Adunarea Generală a ONU, dar nu și în restaurantele din New York, unde dovada vaccinării e obligatorie. Președintele Braziliei a fost fotografiat mâncând pizza pe marginea drumului (FOTO)
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de colaborare cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)