Alina Pușcaș a învins coronavirusul. „Am două teste negative. Plec acasă…” (FOTO & VIDEO)

Alina Pușcaș a învins coronavirusul. „Am două teste negative. Plec acasă...” (FOTO & VIDEO)
Sursa foto: Instagram/ Alina Pușcaș

Alina Pușcaș s-a videncat după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de însăși prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” la mai bine de două săptămâni de la infectare. Aceasta avea patru zile de când fusese internată. Tot în acest context, Alina Pușcaș a vrut să mai menționeze încă o dată că nu a avut simptome, dar a trebuit să fie internată pentru că așa prevede legea în ceea ce îi privește pe asimptomatici.

Alina Pușcaș s-a videncat de coronavirus

Alina Pușcaș s-a întors acasă după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Organismul vedetei a învins boala, după cum le-a povestit chiar ea fanilor ei. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost externată marți după ce a stat internată patru zile. De asemenea, Alina Pușcaș nu a transmis virusul și familiei sale.

„Haideți să ne înțelegem, pentru a mia oară. Eu sunt aici internată, asimptomatică fiind, nu pentru că mi-am dorit eu să fiu internată și să stau departe de familie și de casă, ci pentru că așa prevede legea, iar eu nu-mi doresc sub nicio formă să am parte de un dosar penal. Pentru că asta se întâmplă, în cazul în care refuzi să te internezi, chiar dacă ești asimptomatic și nu transmiți boala. Nu am transmis-o familiei, aleluia, asta este practic cel mai important lucru. Nu faca cum decât să aștept să ma vindec. Se pare că am un organism foarte puternic, spre dezamăgirea multor oameni care consideră că cine știe din ce motive sunt slăbită. Nu sunt slăbită, am analizele foarte bune’, a spus vedeta într-un InstaStory.

Alina Pușcaș a învins coronavirusul

Alina Pușcaș, revoltată din cauza atitudinii unor oameni

Alina Pușcaș a mai precizat că s-a infectat cu noul coronavirus pe data de 6 iunie. Din fericire, organismul ei s-a mobilizat și a ieșit învingător în fața bolii. Astfel, organismul și psihicul puternic au ajutat-o pe vedetă să treacă peste acest impas din viața ei fără a urma vreun tratament. În altă ordine de idei, aceasta nu înțelege atitudinea celor care i-au scris pentru că nu înțelegeau cum de s-a vindecat așa repede.

„În plus, a mai apărut un mesaj absolut ciudat, că nu pot să-i spun altfel, nu știu dacă să râd sau să ma minunez. O persoană era absolut contrariată, cum adică, deja ma vindec? Adică era o problemă că sunt aproape pe finalul infectării, mă rog vindecării. Cum îmi permit? Deja, să apar cu primul test negativ. Pnetru cei care nu au avut decența să se intereseze cam care a fost situația, eu sunt infectată de pa 6 iunie. Pe 6 iunie, corpul meu s-a mobilizat și a luptat singur împotriva acestui virus. Organismul meu este aproape vindecat!

Mie îmi este foarte clar că haterii își doresc sânge, suferință. De ce ți-ai dori așa ceva? De ce ți-ai dori să vezi oameni suferind? Ca să te simți tu mai bine? E trist! Eu nu o să fiu niciodată acel om care să dramatizez ceva mai mult decât este. Nu voi face niciodată dintr-un țânțar armăsar. Never”, a mai afirmat Alina Pușcaș.

Prezentatoarea TV a mai declarat că are două teste care au ieșit negativ și că pleacă acasă după 16 zile de infectare și 4 de spitalizare.

„Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare și 4 zile de stat internată sunt vindecată și numai cu mulți, mulți anticorpi”, a mai precizat Alina Pușcaș în mai multe stoy-uri pe rețelele de socializare.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(sursa video: Instagram)

Urmăriți B1TV.ro și pe