Anamaria Prodan, decizie radicală?! Impresara a spus ce va face în privința tatuajului cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, decizie radicală?! Impresara a spus ce va face în privința tatujului cu Laurențiu Reghecampf / Foto: colaj Instagram / Anamaria PRodan

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laureanțiu Reghecampf a ținut prima pagină a tabloidelor în ultimul timp. Cei doi nu par a avea multe de împărțit, dar sexy impresara a fcut dezvăluiri de senzație. Vedeta a povestit ce a decis să facă în privința tatuajului cu Reghe, pe care îl are pe umăr.

Excentrică și mai ales o prezență greu de trecut cu vederea, Anamaria Prodan a decis să își facă un tatuaj cu toți membrii familiei ei. Acum, când povestea de iubire dintre ea și Reghe a ajuns la final, agenta FIFA ar fi fost nevoită să ia o decizie cu privire la desenul de pe umăr. Cum arată tatuajul Anamariei Prodan, descoperiți în Galeria Foto de AICI!

Decizia radicală luată de Anamaria Prodan, cu privire la tatuaj

Vedeta are un tatuaj în care apar Laurențiu Reghecampf, Bebeto și Sara și Rebecca Dumitrescu. Având în vedere divorțul de „Soare”, Anamaria Prodan a fost întrebată ce va face cu privire la tatuajul pe care îl are pe umăr.

Sexy impresara a precizat că nu dorește să îl scoată, pentru că acolo este toată familia. Mai mult decât atât, ea a explicat că mai trebuie să îl facă și pe Luca, primul fiul al lui Reghe, pentru a avea toți membrii alături.

Așa va rămâne toată viața. O să trebuiască să-l fac pe Luca”, a spus sexy impresara, într-un interviu pentru Antena Stars.

Cum merge divorțul de Laurențiu Reghecampf

Sexy impresara a povestit, recent, cum decurge divorțul dintre ea și Reghe. Se pare că antrenorul de la Universitatea Craiova a fost în casa actualei soții, la o petrecere de Halloween, la care ar fi discutat depsre copii și modul în care aceștia sunt afectați de toată situația.

Mai mult decât atât, Prodanca spune că nu a primit actele de divorț, iar Reghe nu i-a comunicat nimic depsre acest subiect.

Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii”, a povestit Anamaria Prodan, pentru Fanatik.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe