Anamaria Prodan nu își mai vede viitorul în România: „Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi”

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală

Divorțul familiei Prodan-Reghecampf a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte în mediul online. Foștii soți nu încetează să se acuze și să comenteze ce li se întâmplă în viața personală.

Detalii neștiute Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a mai făcut o dezvăluire. Se pare că impresara nu își mai vede viitorul în România și vrea să plece în altă țară.

Vedeta a încercat să lucreze la relația cu fostul soț, dar nu a reușit să o repare. Ceea ce a cauzat schimbări radicale în viața Anamariei.

Anamaria Prodan spune că fiul lor suferă enorm din cauza separării cuplului. Impresara nu mai poate să-l apere de la tensiuni în familie și se gândește să se mute în altă parte.

Unde a dispărut Laurențiu Reghecampf

„În opt luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut zece minute! Copilului îi este dor de el. Era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl. Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, spunea, acum ceva timp, Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf este criticat dur de Anamaria Prodan. Ex-partenera spune că acesta nu se implică în viața copilului. Însă, cei doi au petrecut mai mult timp împreună. Antrenorul a postat, recent, o poză în care apare alături de Luca și Bebeto.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră