Anamaria Prodan a trecut la amenințări. Mesajul pentru Laurențiu Reghecampf: „Eu nu pierd niciun război niciodată!”

Anamaria Prodan a trecut la amenințări. Mesajul pentru Laurențiu Reghecampf: „Eu nu pierd niciun război niciodată!”
Anamaria Prodan a lansat un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf, în pragul divorțului.

Anamaria Prodan a luat foc după ce în spațiul public au apărut imagini în care Laurențiu Reghecampf e surprins alături de Corina Caciuc, femeia care i-ar fi iubită. Aceasta ar fi însărcinată în 12 săptămâni.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe: Eu nu pierd niciun război

„Respectați-i și voi alegerea. Probabil, faptul că s-a ajuns până aici, în a trimite fotografii cu amanta, din diferite locuri din lume, în timp ce era căsătorit, cred că spune multe despre caracter. Spune multe despre demnitatea unui om, a unui părinte. Dar eu cred că la final, când se cerne sita, o să tragem și noi concluziile.

Eu nu pierd niciun război niciodată. Când cineva îmi declară război, o să lupt până la final. Când am să râd la final, atunci abia războiul o să fie câștigat”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars, potrivit as.ro.

Cu ce se va alege Reghe după divorțul de Prodan

Anamaria Prodan a mai spus că singurele lucruri pe care este dispusă să le împartă cu Laurențiu Reghecampf la divorț sunt o casă în SUA și una în Sangov.

Totul este primit de la mama mea! Iar aici sunt niște lucruri care sunt dureroase, niște lucruri în care nu vreau să intru prea mult. Dar nu există nimic din ceea ce se spune. Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan au de împărțit o casă în America, una singură!, și una în Snagov”, a spus Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră