Anamaria Prodan, detalii despre simptomele de COVID-19: „A fost greu, cumplit / Simți că nu poți să respiri, în momentul ăla intervine panica”

Anamaria Prodan, detalii despre simptomele de COVID-19: „A fost greu, cumplit / Simți că nu poți să respiri, în momentul ăla intervine panica”
FOTO: Instagram: Anamaria Prodan

În vârstă de 47 de ani, Anamaria Prodan a fost testată pozitiv pentru COVID-19 la finalul lunii noiembrie, iar simptomele cu care s-a confruntat sexy impresara nu au fost deloc ușoare. Din păcate, soția lui Reghe a dezvoltat o formă grea a bolii și a fost nevoită să meargă de urgență cu salvarea la Institutul Matei Balș din Capitală.

A fost greu, cumplit. Astăzi mă simt mult mai bine, dar a fost cumplit. Nu mă așteptam ca pe mine să mă răpună ceva. Problemele cumplite sunt atunci când simți că nu poți să respiri, în momentul ăla intervine panica. Imediat după am fost la spital, mi-au verificat plămânii, apoi am stat frumos acasă liniștită, am făcut perfuzii cu toate vitaminele, am urmat schema asta pe care medicii lui Gigi Becali au făcut-o și care a dat roade pe fiecare pacient”, a declarat soția lui Reghe pentru GSP.

starea de sănătate a impresarei, după infectarea cu COVID-19

Veștile sunt însă bune pentru Anamaria Prodan, așa cum a povestit la GSP, impresara a urmat o schemă de tratament, iar acum se simte mai bine.

Astăzi sunt OK, pot să mă ridic, pot să merg. Crede-mă că am stat în pat cât n-am stat toată viața mea. Astăzi e a 9-a zi și abia acum pot să respir și să vorbesc cât de cât normal. Pentru mine a fost cumplit, nu am găsit încă doi pacienți care să aibă aceleași simptome. E incredibil”, a adăugat ea.

Vedetas-a infectat a o şedinţă a conducerii clubului Hermannstadt, la Sibiu, unde mare parte din echipă a fost confirmată cuCovid-19. Alertată de simptome,şi-a făcut testul, care din păcate a fost pozitiv.

“Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită, şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea, aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”,a declarat un apropiat al Anamariei Prodan pentruclick.ro.

Ultima oră
00:18 - Alexandru Rafila: Valul 5 COVID e posibil să vină la jumătatea lunii ianuarie / Propunerea ministrului Sănătății privind certificatul verde
23:57 - Cine este și cum arată soțul celebrei Dalida din „Las fierbinți”. Povestea celor doi a început la Costinești: „I-a plăcut cum muncesc. A fost așa o chimie”
23:54 - Gigi Becali a ieșit la atac. Reacția patronului FCSB după ce Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-COVID
23:46 - Alexandru Rafila, despre varianta Omicron: Sunt informații că ar fi de patru ori mai transmisibilă decât tulpina Delta. Va ajunge și în România, sigur
23:37 - Klaus Iohannis a înaintat în grad mai mulţi reprezentanţi ai STS, SIE, SPP, Ministerului de Interne și Ministerului Apărării
23:29 - Haos total cu testele de salivă pentru elevi. Misiune dificilă pentru profesori / Clanul Cămătaru și magazinul de haine al lui Cătălin Botezatu le livrează la Guvern
23:26 - SUA, în contextul comasării de trupe ruse la frontierele Ucrainei: „Toate opțiunile sunt pe masă. Rămâne ca NATO să decidă care sunt următoarele mișcări”
23:19 - Octavian Jurma: Noua tulpină de coronavirus e capabilă să producă valuri epidemice. Ea dislocă foarte repede varianta Delta și reușește s-o înlocuiască (VIDEO)
23:17 - Demi Moore, dezamăgită de bărbați. Actrița se iubește cu o femeie?
22:57 - Comisarul european pentru transporturi, întâlnire cu Maia Sandu. Adina Vălean: Aspirațiile pentru prosperitate și justiție au determinat pașii Republicii Moldova spre UE