Anamaria Prodan, întrebată dacă a aflat că Laurențiu Reghecampf stă cu amanta la Craiova. Cum a reacțonat impresara

Anamaria Prodan, întrebată dacă a aflat că Laurențiu Reghecampf stă cu amanta la Craiova. Cum a reacțonat impresara
Sursa foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a devenit recent noul antrenor al lui CSU Craiova, iar Anamaria Prodan a fost întrebată într-un interviu pentru sport.ro dacă a aflat că, cât timp ea este în Dubai, soțul ei locuiește în Bănie cu amanta.

Anamaria Prodan, întrebată dacă a aflat că Laurențiu Reghecampf stă cu amanta în Craiova

Celebra impresară, care în prezent se află în Dubai, le-a cerut dovezi celor care susțin că soțul ei o înșală.

„Dacă așa ați aflat voi că stă cu amanta la Craiova, mergeți și faceți poze clare. Nu ca cele din Deltă și prezentați-le. Dacă ma înjură si îmi vorbește urât mie sau copiilor, întrebați-l pe el sau pe cine vreți. Amanta, prieteni apropiați. Eu nu mai vreau sa stau zilnic să fac sau să desfac viața lui Reghe sau a mea sau a copiilor. Dacă Reghe face ceva, pleacă, are amante, să vă spună el. Eu, fetele și Reghe Jr. suntem toți uniți. Familie. Cine nu vrea să mai facă parte din familie e liber să facă ce vrea. Noi suntem cu capul sus. Reghecampf-Prodan și nu rupem rândurile niciodată!”, a spus Anamaria Prodan.

Ea spune că „deocamdată Reghe are nevastă”.

Despre amante, modele nu vreau să mai aud. Eu am vorbit. Fiecare doarme cum își așterne. Cred ca el știe cel mai bune dacă are amante, amantă sau altceva. Deocamdată Reghe are NEVASTĂ. Asta trebuie să înțeleagă amantele. Este hilar pentru mine care m-am născut cu prea mult creier și cu prea multă abilitate cum asemenea persoane au atâta tupeu să cheme paparazzi să facă scenarii, să plece prin străinătate. Să-și pună prietenele să facă poze. Să dea ponturi pe unde mănâncă si cu cine sunt… Și vezi Doamne au apărut la TV, își cresc tariful, îngroapă familii și aduc în groapă bărbații care dorm pe ei.