Anamaria Prodan se spovedește la urmașul lui Arsenie Boca. Cine e Arhimandritul Ciprian Grădinaru

Anamaria Prodan se spovedește la urmașul lui Arsenie Boca. Cine e Arhimandritul Ciprian Grădinaru
Foto: Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan nu trece prin cea mai bună perioadă în relația ei cu Laurențiu Reghecampf, așa că a mers să se roage și să se spovedească la Arhimandritul Ciprian Grădinaru, considerat urmașul lui Arsenie Boca.

Anamaria Prodan, spovedanie la urmașul lui Arsenie Boca

Impresara a postat o fotografie alături de Arhimandritul Ciprian Grădinaru, preot cunoscut drept „chirurgul sufletelor” și comparat cu Arsenie Boca, Părintele Cleopa sau Iustin Pârvu, notează prosport.ro.

Lăcașul de cult se află în București și când slujbele sunt ținute de Arhimandritului Ciprian Grădinaru, locul devine neîncăpător.

Anamaria Prodan a mers să se roage într-un moment dificil. Laurențiu Reghecampf ar avea o relație extraconjugală. El chiar a fost văzut alături de o tânără misterioasă în limuzina lui de sute de mii de euro.

Recent, Arhimandritul Ciprian Grădinaru i-a îndemnat pe români să fie solidari și să respecte măsurile de prevenție în contextul pandemiei: „Păstrând regulile şi indicaţiile autorităţilor, nu facem altceva decât să ne protejăm pe noi, să-i protejăm pe cei apropiaţi ai noştri, să uşurăm munca doctorilor din spitale, să nu fim povară pentru cei din mediul medical, de la spitale. Mai mult decât atât, sănătatea e un mare dar de la Dumnezeu, pe care trebuie să-l preţuim şi să-l păstrăm pentru că dacă ne-am născut sănătoşi, trebuie să fim sănătoşi”.