Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf luptă pentru custodie. Laurențiu Reghecampf junior va fi audiat la Judecătoria Buftea

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf luptă pentru custodie. Laurențiu Reghecampf junior va fi audiat la Judecătoria Buftea
Foto: Instagram/Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au parte de zile cu tensiune la Judecătorie. Zilele trecute, agentul FIFA a fost absent de la de-a doua înfățișare în procesul de divorț, astăzi trebuie să fie prezent la Judecătoria Buftea, pentru că va fi audiat fiul lor Laurențiu Reghecampf junior, relatează Click.

În cadrul audierilor la Judecătorie va fi judecată și Ordonanța Preşedinţială întrodusă de Laurențiu Reghecampf, pentru stabilirea programului de vizită a minorului Bebeto.

Bebeto va fi însoțit de sora sa la judecătorie

Zilele trecute, la procesul de judecată privind divorțul, Anamaria Prodan și-a trimis doar avocatul. Și la această oră nu este prezentă. Impresara se află în Emirate, iar la audiere Laurențiu Reghecampf junior va fi însoțit de către sora lui, Sarah Dumitrescu Prodan.

„Nu are voie în sală cu Bebe decât avocatul și judecătorul! Va merge Bebeto cu Sarah la judecătorie mâine. Eu sunt în Emirate acum! Nu comentez că îmi e rușine de rușinea lui. Pentru noi am mai zis: a murit!

Laurentiu Jr. va merge alături de sora lui și de avocat în fata judecătorului. Este păcatul lui, caci își târăște copilul în așa ceva. Dumnezeu îi va da exact ce trebuie. Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Laurențiu Reghecampf vrea să obțină custodia comună și dreptul ca fiul său să îl poată vizita oricând la Craiova.

Acum o lună, impresara a fost vizitată de Autoritatea Tutelară la vila sa de la Snagov. Inițial, s-a spus că Anamaria Prodan nu a vrut să-i primească pe cei de la Autoritatea Tutelară, și că s-ar fi ales și cu amendă în valoare de 500 de ron. În replică, Anamaria Prodan a precizat, însă, că cei de la Autoritarea Tuteară, pur și simplu, greșiseră adresa.

Urmăriți B1TV.ro și pe