Motivul pentru care Reghe a ales să divorțeze de Anamaria Prodan: „Niciodată nu m-am gândit că ea mă înșală”

Motivul pentru care Reghe a ales să divorțeze de Anamaria Prodan: „Niciodată nu m-am gândit că ea mă înșală”
Captură Video - Acasa La Maruta / YouTube

Antrenorul de la Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, a făcut declarații cu privire la motivul pentru care a ales să divorțeze de Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Reghe susține că episodul cu Dan Alexa l-a făcut să divorțeze

În timpul emisiunii lui Denise Rifai, Laurențiu Reghecampf  a primit mai multe întrebări. Ca răspuns la întrebarea „ați mai fi divorțat dacă nu exista episodul cu Alexa?’, Reghe a povestit că: „Nu, pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ce făcea Anamaria. Întotdeauna merg pe premisa ca am încredere în omul de lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are încredere. Apar discuții mai ales atunci când ești persoană publică. Momentul când s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind atunci în Dubai cu ambii băieți”.

„Nu am putut să-i spun lui Bebe. Bineînțeles, Bebe vedea tot ce se întâmplă, pentru că aveam toate canalele românești în living. Și am luat eu acea decizie, am încercat să trec peste acest moment, dar nu am putut. Îmi pare rău că i-am dat ei anumite speranțe, dar cred că cel mai bine era să pun eu capăt atunci”a mai precizat el, conform Viva.ro.

„Niciodată nu m-am gândit că Anamaria Prodan mă înșală”

În cadrul emisiunii, Laurențiu Reghecampf a primit întrebarea „cine a înșelat primul?’, iar acesta a răspuns că: „E greu de spus. Așa cum am spus mai devreme, niciodată nu m-am gândit că Anamaria Prodan mă înșală. Și nici acum nu pot să spun 100% că m-a înșelat, pentru că eu nu am prins-o.

Doar am văzut acel gest, care nu a părut un gest de ceartă, mi s-a părut clar că este un gest între doi oameni care au ceva unul cu celălalt. Nu am urmărit acest lucru, nu am urmărit persoana de lângă mine”, a declarat el.

Cu ceva timp în urmă  Anamaria Prodan a vorbit despre momentul în care l-a lovit pe Dan Alexa.  Invitată în podcastul lui Codin Maticiuc, ea a făcut unele declarații cu privire la acest aspect.

„Îl iubesc pe Dan Alexa cum te iubesc și pe tine și pe Natanticu.(…) Măi voi știți cum a apărut nebunia asta? Anamaria Prodan lucrează de când se știe numai cu bărbați. Și atunci acest gen de oameni zic că sunt c….(…) Eu sunt o fire vulcanică.

Dacă ceva nu îmi convine eu în secunda doi sar la bătaie. Așa am fost dintotdeauna. Și în cercul de prieteni. În viața mea am lovit multă lume. Singurul pe care nu l-am lovit a fost soțul meu”, a povestit Anamaria Prodan în luna ianuarie.

Urmăriți B1TV.ro și pe