Anamaria Prodan, transportată cu ambulanța la Spitalul „Matei Balș”. Impresara este infectată cu COVID-19

Anamaria Prodan, transportată cu ambulanța la Spitalul Matei Balș. Impresara este infectată cu COVID-19
FOTO: Instagram: Anamaria Prodan

După ce a fost diagnosticată cu COVID-19 săptămâna trecută, starea de sănătate a Anamariei Prodan s-a înrăutățit. Impresara în vârstă de 47 de ania chemat ambulanța la domiciliu, duminică searăși a fost transportată laspitalul Matei Balş din Capitală pentru mai multe investigaţii.

Vedeta s-a infectat a o şedinţă a conducerii clubului Hermannstadt, la Sibiu, unde mare parte din echipă a fost confirmată cu Covid-19. Alertată de simptome,şi-a făcut testul, care din păcate a fost pozitiv.

“Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită, şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea, aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat un apropiat al Anamariei Prodan pentru click.ro.

Nu mai puţin de opt persoane din cadrul clubului FC Hermannstadt au fost confirmate cu noul coronavirus:cinci fotbaliști și trei membri ai staff-ului.

„În urma testării COVID-19, efectuată în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare,5 fotbaliști din lotul nostru au fost depistați pozitiv și 3 membri ai staffului. Cu toții sunt în izolare, sub tratament și respectă recomandările D.S.P.Sibiu”, au transmis reprezentanții FC Hermannstadt.