Cum arată azi David și Eva, copiii Andrei cu Cătălin Măruță

Cum arată azi David și Eva, copiii Andrei cu Cătălin Măruță
Sursa Foto: Facebook

Având în vedere că ne aflăm în plin sezon al concediilor, Andrași Cătălin Măruță se află într-o binemeritată vacanță, așa că și-au luat copiii și au hotărât să fugă de haosul din Capitală și să se retragă în mijlocul naturii. Familia Măruțăaoptat pentru Stănești, locul în care a copilărit celebrul prezentator de televiziune, Cătălin Măruță. O mare parte din timp și-o vor petrece aici, transmite Impact.ro.

Eva și David se bucură de momentele petrecute la țară

Micuții Andrei și ai lui Cătălin Măruță sunt extrem de carismatici și foarte amuzanți. Cei care îi urmăresc săptămână de săptămână pe canalul de YouTube al Evei sunt foarte încântați de glumele micuților și de personalitățile care deja își fac apariția. La un moment dat, Eva Show a adus în atenția fanilor săiun clip în care este alături și de mama ei. Ulterior, Andra a primit nenumărate cereri în comentariile de pe platforma în cauză pentru a apărea într-unul din video-uri alături de familia sa. Andra, Cătălin, David și Eva au lăsat Bucureștiul pentru o oază de liniște și au plecat în concediu.

Andrași Cătălin sunt foarte deschiși atunci când vine vorba de viața lor și își țin fanii mereu la curent cu noutățile. În vacanța bine meritată, Andra și Cătălinnu au lăsat telefoanele deoparte și au filmat fiecare experiență din locul natal al prezentatorului tv. După cum se vede și în imagini, copiii sunt extrem de încântați de această experiență rustică și se bucură de fiecare moment, adunândfructe, mergând cu tractorul sau uitându-se prin pozele albumele foto de colecție ale părinților lor.

Cătălin: Ia uite David ce frumos, mărul copilăriei mele. Ce zici de treaba asta?
David: Frumos!
Cătălin: Ia uită-te la mine, tinere. Ce vrei să găsim? Mure?
David:Da, hai să le căutam.
Cătălin: Haide! Ai găsit murele? Stai să le vad si eu. Avem treabă azi. Super tare, bravo.
David: Copilăria mea e mai frumoasă decât a ta.
Cătălin: De ce?
David: Pentru că eu am făcut mai multe prostii.
Cătălin: Bravo mă!

Pe de altă parte, Eva, fiica celor doi artiști, nu s-a bucurat de mure, fiindcă au fost mult prea acre pentru ea. La polul opus, David a fost încântat să mănânce ceea ce a cules cu mâinile lui, iar fericirea i se citea pe chip, semn că îi priește aerul curat de la țară și schimbarea de atmosferă.

Ce muzică ascultă copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță

Eva și David se pot considera niște copii norocoși, pentru că pot vorbi ori de câte ori cu vedetele de la noi. Asta, datorită faptului că au părinți renumiți. Copiii Andrei și ai lui Măruță au ales să vorbească la telefon cu artiști precum Dorian Popa, Jo și Selly și Diade la 5Gang.

După ce le-au ascultat piesele, au dorit să le spună câteva vorbe celor pe care îi admiră.

„Eu vreau Dorian! Mă doare burta pentru că îl sunăm pe Dorian Popa. Am emoții”, a mărturisit Eva.„Cred că o să zică la început! Amândoi să vorbim, amândoi! Ai numărul lui?”, a întrebat David, potrivit Playtech.ro.

Ultima oră
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)
22:02 - Cum a fost sancționat un bărbat care conducea cu peste 200 km/oră pe un drum naţional din Olt
22:01 - Cristian Bușoi, despre stimularea vaccinării împotriva COVID-19: „Trebuie pornită o campanie pozitivă și trebuie făcute eforturi în plus”
21:47 - MAE, după incidentul violent din strâmtoarea Hormuz: Autoritățile omaneze au confirmat decesul navigatorului român. Vom urmări activ investigația în curs
21:26 - Studiu: Persoanele vaccinate care se infectează cu noua tulpină Delta sunt extrem de contagioase