Andra, un mesaj pentru toți românii: „Faceți-vă bagajele și hai / Vă invit să zburăm, să vedem lumea întreagă” (VIDEO)

Andra, un mesaj pentru toți românii: „Faceți-vă bagajele și hai / Vă invit să zburăm, să vedem lumea întreagă” (VIDEO)
FOTO: Instagram: Andra

Andra a lansat joi piesa „Barcelona”, melodie pe care o dedică tuturor fanilor săi. Cântăreața a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, prin care îi îndeamnă pe toți românii să o urmeze într-o călătorie de vis, într-o țară caldă, chiar dacă pentru moment o vor face doar cu ochii minții.

Andra, mesaj emoționant pentru toți românii

Cântăreața și-a promovat piesa pe rețelele sociale cu o seară înainte de lansare, când a distribuit pe Instagram o imaginea din videoclip.

„Faceți-vă bagajele și hai într-o vacanță de vis! Maine lansez o nouă piesă gândită ca un pașaport spre o lume însorită, relaxată, fără griji! Până vom zbura cu adevărat spre destinațiile preferate, vă propun să zburăm cu gândul! Voua de ce loc va este dor?”, a scris Andra pe Instagram.

În cursul zilei de joi, artista a mai venit cu un mesaj impresionant pe rețele sociale, alături de un fragment din piesa realizată împreună cu Dony și Matteo. În contextul pandemiei, călătoriile au fost restricționate, mai ales pe durata stării de urgență.

Vedeta îi îndeamnă pe fanii din mediul online să viseze și să plece, măcar cu ochii minții, într-o vacanță:

„Hai să uităm de griji! Vă invit să zburăm, să vedem lumea întreagă cu ochii minții, să visăm la zile mai însorite și mai simple! Vă dedic „Barcelona” împreună cu @dony_donici și @yesiammatteo! Tag persoanei cu care vreți să plecați într-o vacanță cu prima ocazie!!!”, a scris Andra joi pe Instagram, la lansarea piesei „Barcelona”.

Tags: