Andreea Bocelli, infectat cu noul coronavirus. Ce simptome a avut renumitul tenor italian

Andreea Bocelli, infectat cu noul coronavirus. Ce simptome a avut renumitul tenor italian

AndreeaBocelli, celebrul tenor italian, a dezvăluit, marți, că a fost infectat cu COVID-19, alături de toți membrii familiei, la începutul lunii martie și a avut simptome ușoare.

Andreea Bocelli a făcut o formă ușoară a coronavirozei

Chiar dacă nu a avut nevoie de îngrjire medicală, Bocelli, în vârstă de 61 de ani, soția și copiii lor au stat în carantină în reședința lor din Toscana, a fost doborât de simptomele bolii și a mărturisit că a trăit un coșmar.

Tenorul a făcut febră și a avut episoade de tuse și strănut și a fost nevoit să își anuleze mai multe concerte, însă cel mai greu i-a fost când și-a dat seama că lucrurile încep să scape de sub control.

„Am făcut un testși era pozitiv. Sincer, când am descoperit asta, era 10 martie, am înotat în piscină pentru că m-am simțit bine”, a declarat marele cântăreț.

Andreea Bocelli a donat plasmă pentru a ajuta la crearea unui vaccin

Marele tenor a fost testat din nou pentru COVID-19,la sfârșitul lunii martie, iar rezultatul a fost negativ, ceea ce înseamnă că a învins virusul.

Marți, Bocelli, soția și cei doi copii ai lor, au fost la spitalul din Pisa pentru a dona plasma pentru cercetarea Covid-19, iar în fața clinicii s-au întâlnit cu reporterii, cărora le-a povestit cum a învins boala.

Andreea Bocelli a susținut un concert pentru susținerea sistemului medical, la o lună după ce a contactat noul coronavirus

Pe 12 aprilie, în duminicaPaștelui Catolic, Andrea Bocelli a ținut concert în fața Catedralei din Milano, fără public, din cauza măsurilor de izolare.

Evenimentul a fost intitulat „Muzică pentru Speranță” și s-a bucurat de un succes uriaș pe YouTube, acolo unde a fost urmărit de peste 2,8 milioane de spectatori virtuali.

Datorită muzicii, transmisă în direct, adun milioane de aplauzedin toatălumea, îmbrățișând o lume rănită”, a spus Bocelli într-un comunicat.

Bocelli care este orb de la vârsta de 12 ani, a cântat alături de un organist în timp ce fotografiile celor mai afectate zone ale regiunii și ale lumiiși dincatedralăau fost puseîn videoclip.

Concertul video a inclus o campanie de strângere de fonduri de la o fundație în numele lui Bocelli, pentru a ajuta spitalele să achiziționeze echipamente de protecție.

Artistulcare a vândut peste 90 de milioane de discuri în întreaga lume, a declarat că „îi mulțumește lui Dumnezeu” că nua fost în pielea unuipolitician care a trebuit să ia deciziiîn contextul pandemiei de COVID-19, însă a simțit călucrurile au rămas un pic exagerateîn Italia, acum că pandemia a trecut deapogeul.

Italia, o țară îngenunchiată de coronavirus, începe să își revină

Milano, considerat inimaLombardiei,regiunea care a fost celmai puternic afectată de focarul de coronavirus. Au fost aproape 60.000 de cazuri doar în Lombardia cu 10.000 de morți.

La sfârșitul săptămânii trecute, s-a înregistrat o premieră în Lombardia: nu a mai fost raportat absolut niciun deces, astfel, Italia câștigă lupta cu noul coronavirus.

Ultima oră
20:19 - Accident cumplit în județul Prahova. Patru persoane, printre care și un bebeluș, au fost transportate la spital (VIDEO)
20:01 - Mamă, tată și fiu, răpuși de COVID-19 în aceeași zi. Cei trei erau nevaccinați și ajunseseră la spital în stare foarte gravă / Managerul SJU Giurgiu: Marea majoritate a cazurilor vin în ultimul moment (VIDEO)
19:37 - Probleme pentru Selly! Mesajul transmis de vlogger în toiul nopții: „Ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare…”
19:17 - 59.319 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care aproape 31.900 cu prima doză
18:56 - Ratingul României, reconfirmat de agențiile Standard & Poor`s și Moody`s. Perspectiva, stabilă
18:29 - Dan Tanasă: AUR va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii președintelui Klaus Iohannis
18:12 - Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă a fost reconectată la Sistemul Energetic Național
18:01 - Raed Arafat (DSU): Trebuie oprit microfonul tuturor celor care dezinformează și spun oamenilor să nu se vaccineze, pur și simplu
17:42 - O pacientă COVID-19 a murit în timp ce era transferată în Ungaria / România a trimis și personal medical pentru a facilita comunicarea cu familiile persoanelor transferate
17:23 - Cristian Diaconescu: România rămâne pe ultima treaptă de rating recomandat investițiilor. Agențiile Moody` și Standard & Poor`s nu laudă Guvernul, iar ratingul stabil nu se datorează unor politici deștepte