Andreea Esca a avut parte de o experiență inedită alături de soțul ei: „Am reușit să văd despre ce este vorba și să fiu și mai convinsă că fac o alegere foarte bună”

Andreea Esca a avut parte de o experiență inedită alături de soțul ei: „Am reușit să văd despre ce este vorba și să fiu și mai convinsă că fac o alegere foarte bună”
Andreea Esca a avut parte de o experiență inedită alături de soțul ei: „Am reușit să văd despre ce este vorba și să fiu și mai convinsă că fac o alegere foarte bună”. Sursa Foto: Instagram/@andreeaesca

Andreea Esca este prima celebritate care a experimentat cel mai nou vas de croazieră. Vedeta s-a bucurat, alături de soţul ei, Alexandre Eram de o vacanţă de lux la bordul unui superb vas de croazieră.

Prezentatoarea ştirilor Pro TV şi omul francez de afaceri au fost invitați la evenimentul inaugural al Celebrity Beyond, unde au petrecut timp împreună.

„Ne aflăm în mijlocul apei acolo unde îmi place mie cel mai mult”

Evenimentul a avut loc în Marea Britanie, în portul Southampton și a constat într-o croazieră de două nopți pe Canalul Mânecii. Toți cei prezenți au avut contact pentru prima oară cu acest nou concept revoluționar de croazieră.

Andreea Esca este prima celebritate care a experimentat cel mai nou vas de croazieră alături de soţul ei. Se pare că prezentatoarea de știri de la Pro TV s-a simțit minunat și s-au bucurat de clipe de linişte, într-o locaţie cum rar e dat să vezi.

„Ne aflăm în mijlocul apei acolo unde îmi place mie cel mai mult. Îmi face mare plăcere să particip la inaugurarea acestui nou vas de croazieră, Celebrity Beyond, despre care auzisem initial prin faptul că Gwyneth Paltrow urma să dezvolte aici programul de wellness, goop, la care îmi doream să particip. O adevărată mișcare de wellness care pleacă de la ce mâncăm, ce sport facem, ce facem cu mintea noastră, ce crème să folosim.

Știam că o să existe acest program pe croazierele de pe Mediterana anul acesta, și mă pregăteam să-mi iau bilet. Și întâmplarea a facut să fiu invitată la inaugurarea oficială a acestui vas, o croazieră de două nopți, pe mare, din Southamptom, Marea Britanie, astfel că am reușit să văd despre ce este vorba și să fiu și mai convinsă că fac o alegere foarte bună”, a spus Andreea Esca.

De asemenea, vasul de croazieră este primul care are la cârmă pe prima femeie comandant din Statele Unite ale Americii, Kate McCue.

View this post on Instagram

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Andreea Esca a făcut Paştele Catolic în familie

Andreea Esca a trecut la catolicism în urmă cu 22 de ani, când s-a căsătorit cu Alexandre Eram. Cu toate acestea, prezentatoarea ştirilor Pro TV sărbătoreşte şi Paştele Ortodox, cu părinţii ei.

„Vom petrece de două ori Paștele. O dată, paștele Romano-Catolic, pentru că noi suntem catolici, și o dată, Paștele Ortodox, pentru că petrecem și cu părinții mei, așa încât vom avea sărbătoare timp de o săptămână și ceva!”, declara vedeta înainte de Paştele Catolic, potrivit romaniatv.net.

Urmăriți B1TV.ro și pe