Andreea Esca, criticată de Iulia Albu din punct de vedere vestimentar: „Poartă tot timpul același lucru”

Andreea Esca, criticată de Iulia Albu din punct de vedere vestimentar: Poartă tot timpul același lucru”
Foto: Iulia Albu / Facebook

Iulia Albu a comentat în cea mai recentă rubrică a emisiunii „Poliția modei”, una dintre aparițiile Andreei Esca, spunând despre prezentatoarea de știri că nu a reușit să ia nici măcar „nota de trecere”.

Andreea Esca, criticată de Iulia Albu

Una dintre aparițiile Andreei Esca a fost comentată în timpul emisiunii „Poliția modei”. În cadrul emisiunii Iulia Albu și Ovidiu Buta comentează în fiecare ediție outfit-urile vedetelor din România.

Cu toate că  Andreea Esca este  apreciată  pentru activitățile ei profesionale, din perspectiva Iuliei Albu, când vine vorba despre vestimentație, prezentatoarea de știri ar mai avea de lucrat la acest capitol. În cadrul emisiunii, Iulia Albu a comentat în mod negativ vestimentația Andreei Esca.

Cu puțin timp în urmă, în cadrul unui eveniment, Andreea Esca și-a făcut apariția într-o ținută lejeră, casual. Ținuta ei era formată dintr-un tricou roz cu un mesaj, alături de o fustă alb-negru, în dungi.

„Poartă tot timpul același lucru”

Ca și încălțăminte, Andreea Esca a ales  să poarte o pereche de pantofi roșii, cu toc, care aveau și un accesoriu mic în partea din față. Acest lucru a fost punctat de Iulia Albu, care a menționat că artificiul respectiv arată ca niște „colțunași”.

În momentul în care  a vorbit despre stilul vestimentar al Andreei Esca, Iulia Albu a explicat că aceasta ar purta „mereu același lucru”.„Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie „Te iubesc” cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (..) E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru.”, a spus Iulia Albu, la Antena Stars.

Iulia Albu nu a aprobat ținuta nici în general, glumind că outfit-ul ar fi atât de rău încât „ar putea să dea o stare proastă oricui.”, conform Click.ro.

De asemenea, recent, criticul de modă Iulia Albu a făcut remarci acide la adresa Andreei Marin, în ultima apariție televizată la Antena Stars.   Iulia Albu a criticat ultima ținută în care a apărut Andreea Marin. Nici stilul, nici ținuta nu au fost pe placul Iuliei Albu.

Urmăriți B1TV.ro și pe