Andreea Mantea revine cu un nou show de televiziune. Telespectatorii vor afla cele mai ascunse secrete ale frumoasei prezentatoare

Andreea Mantea revine cu un nou show de televiziune. Telespectatorii vor afla cele mai ascunse secrete ale frumoasei prezentatoare
FOTO: Facebook: Andreea Mantea

Andreea Mantea revine pe micile ecrane cu un nou show incendiar. Vedeta a semnat un nou contract cu Kanal D și a dat mare veste printr-o postare de Instagram.

Ce emisiune va prezenta Andreea Mantea în octombrie

Frumoasa prezentatoare va fi gazda emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea’, care vaîncepe din 5 octombrie.Bruneta le va permite telespectatorilor să o cunoască așa nu făcut-o niciodată. În plus, fiul ei, David va fi și el o mică vedetă în emisiune.

În urmă cu aproape 3 luni, Mantea a renunțat la emisiunea matrimonială‘Puterea dragostei’, după ce a realizat că ea și fiul ei își doresc să revină în România, în timp ce filmările avea loc în Turcia.

„Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viață mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viață, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toți mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm. David este cel mai important om din viață mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia aștept că, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, să ne pe Kanal D”, a declarat Andreea Mantea, potrivittacataca.prosport.ro.