Andreea Marin a mărturisit că a fost înșelată: „Pe o scară de la 1 la 10, durerea infidelității ajunge la 11”

Andreea Marin a mărturisit că a fost înșelată: „Pe o scară de la 1 la 10, durerea infidelității ajunge la 11”
Foto: Andreea Marin / Facebook

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Ionuț Brâncoveanu, dar până aici a trecut prin suferința destrămării a trei căsnicii. Fosta “Zână a Surprizelor” a mărturisit că a fost înșelată.

Andreea Marin, mărturisiri despre fostele sale relații

Andreea Marin s-a căsătorit, în 1995, cu Cristian Gheorghiţă, mariajul lor sfârșindu-se trei ani mai târziu. Ulterior, în 2006, s-a căsătorit Ștefan Bănică Jr. Eu au divorțat în 2013. Al treilea mariaj a fost cu Tuncay Ozturk, dar nici de această dată nu a fost cu noroc.

„Da, am aflat și că am fost înșelată de fostul partener de viață, din căsnicia anterioară. Din punctul meu de vedere, pe o scară de la 1 la 10, durerea infidelității ajunge la 11”, a susținut Andreea Marin la Antean Stars, potrivit cancan.ro.

Acum, Andreea Marin e fericită alături de Adrian Ionuț Brîncoveanu: „Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”.