Andreea Raicu, surprinsă ieșind din locuința fostului iubit al Mădălinei Ghenea: Recunosc, am iubit!

Andreea Raicu a fost prinsă în timp ce se furișa din locuința noului ei iubit, pe care se străduia să-l țină secret. Dacă în urmă cu câteva zile se declara îndrăgostită, însă refuza să spună cine este bărbatul care a cucerit-o, de data aceasta, paparazzispynews.roau aflat cu cine se întâlnește vedeta la ceas de seară.

Cine este noul iubit al Andreei Raicu

Andreea Raicu a fost văzută când ieșeadin imobilul în care locuieșteMatei Stratan,fostul partener al Mădălinei Ghenea și tatăl copilului acesteia.

Vedeta nu a confirmat că el este cel care i-a furat inima,însă, sursa citată l-a filmat pe bărbat în timp ce a condus-o până la poartă pe Andreea Raicu, care a venit în vizită îmbrăcată lejer. Nu s-a remarcat niciun gest romantic, așa că este posibil ca cei doi să nu aibă o relație romantică.

Fosta prezentatoare a recunoscut că are o relație

Invitată în emisiunea ”La Măruță”, Andreea Raicu a recunoscut povestea de iubire pe care o trăiește alături de un bărbat misterios și a vorbit despre o posibilă căsătorie.

„Viaţa mea este foarte liniştită pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit!”, a spus Andreea Raicu.