Andreea Tonciu a fost în vizită la nașii Prodan-Reghecampf. Dezvăluirile de culise ale modelului

Andreea Tonciu a fost în vizită la nașii Prodan-Reghecampf. Dezvăluirile de culise ale modelului

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ar urma să divorțeze. Cei doi sunt nașii de cununie ai Andreei Tonciu, care și-a exprimat surprinderea față de tensiunile din celebrul cuplu.

Modelul a fost în vizită la Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, de curând, dar nu a identificat nimic ieșit din comun.

„Ei sunt un cuplu solid, se iubesc cu adevărat, eu nu pot să cred că divorțează. Mie nu mi-au spus nimic de probleme, că ar avea probleme în cuplu, nu am auzit niciodată așa ceva. Și, când ne-am văzut ultima oară, erau fericiți împreună”, a dezvăluit Andreea Tonciu pentru Fanatik.

Informații contradictorii comunicate de către Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Joi, 17 iunie a fost comunicată decizia lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a recunoscut că va divorța, dar câteva ore mai târziu, Anamaria Prodan a declarat că nu va renunța la relație.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.

„Și dacă familia asta divorțează, tot împreună o să fim și tot puternici o sa fim. Eu, Anamaria Prodan nu divorțez, e OK? În rest, voi îl știți pe Laur că vorbește vreodată? Întrebați-l pe el. Acum e plecat din țară, dar când se va întoarce, îl puteți întreba”, a transmis impresara pentru Antena Stars.