Aza Gabriela despre despărțire: „Ciorba reîncălzită nu are același gust”

Aza Gabriela despre despărțire: „Ciorba reîncălzită nu are același gust”
Foto: www.facebook.com/gabriela.amzaru

Cântăreața Aza Gabriela și jucătorul FCSB-ului Dragoș Nedelcu s-au despărțit după aproape doi ani de relație. Cei doi formau unul dintre cuplurile admirabile din forbalul românesc, însă drumurile li s-au separat înainte de Paște.

De ce nu a mers relația

În cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei” de pe canalul de YouTube WOWnews, moderată de Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu, interpreta a mărturisit motivul despărțirii.

„Drumurile noastre erau foarte diferite și era extrem de greu să ne vedem unul cu celălalt, pentru că fotbaliștii pleacă foarte mult, antrenamente, cantonamente și toate cele, eu dacă sunt cu muzica am început și eu evenimentele, nunți, botezuri, cununii și toate cele și ne venea foarte greu să ne vedem, era o distanță”, a declarat Aza.
http://

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de AZA🌻 (@azagabriela)

Oare se vor împăca cei doi

Artista a recunoscut că o eventuală împăcare este exclusă și că ar fi fericită dacă sportivul ar fi cu o altă fată: „Chiar m-aș bucura pentru el să își găsească fata potrivită pentru el, care să îi fie alături mereu. Eu așa văd lucrurile. O femeie care vrea să ia un fotbalist, femeia aia nu trebuie să facă nimic, doar să stea după el”, a mai spus Aza, în platoul WOWbiz.

În pofida faptului că jucătorul încă își păstrează sentimentele, Aza este decisă să nu meargă spre împăcare: „Nu mai vreau să mă întorc la el. Eu știu că mă iubește cu adevărat, probabil mă iubește și acum, mai mult ca sigur, dar nu mai vreau. Eu sunt o persoană când aleg ceva, mă duc pe drumul ăla. Sunt sigură pe mine. Dacă te întorci în trecut și vrei să repari anumite situații, poate le repari, dar eu cred, după mintea mea, că tot acolo se ajunge. Ciorba reîncălzită nu are același gust ”

Urmăriți B1TV.ro și pe