Benone Sinulescu și-a făcut testamentul. Cine ar urma să primească cea mai mare parte din averea artistului

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul. Cine ar urma să primească cea mai mare parte din averea artistului
Foto: Facebook: Benone Sinulescu

Artistul Benone Sinulescu și-a pregătit testamentul încă din 2014, alături de soția sa, Elena Sinulescu. Averea cântărețului ar urma să îi revină partenerului care va rămâne în viață, iar ulterior nepoților.

Benone Sinulescu declara, în 2014, că drepturile de autor au fost incluse în testament și vor reveni nepoților, după ce cântărețul și soția s-a vor deceda.

Testamentul lui Benone Sinulescu

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, spune Benone Sinulescu în 2014, potrivit Playtech.ro.

Care este starea de sănătate a artistului

Recent, fostul impresar al lui Benone Sinulescu a oferit o serie de detalii cu privire la stare de sănătate a artistului,  precizând că ar fi internat într-o clinică privată din Timișoara.

Soția lui Nea Beni a dezmințit o parte dintre informațiile făcute publice de fostul impresar și a preferat să ofere și ea o serie de explicații cu privire la ceea ce s-a petrecut în familie, în urmă cu câteva zile:

Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar și dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urmă cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.

În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”. Se dovedește că Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Vă mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu”, a scris soția lui Benone Sinulescu pe Facebook.