Bianca Drăgușanu are planuri mari pentru viitor. „Am avut doi soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie”

Bianca Drăgușanu are planuri mari pentru viitor. „Am avut doi soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie”
sursa Foto: Instagram

Bianca Drăgușanu își dorește să se căsătorească pentru a treia oară. După ce a divorțat de Alex Bodi acum câteva luni, diva își dorește să ajungă din nou cu el în fața ofițerului Stării Civile. După mai multe scandaluri și certuri, Bianca Drăgușanu a decis să îi mai dea o șansă celui de care tocmai divorțase, iar în ultima vreme, lucrurile par a se fi liniștit între cei doi, trăind o frumoasă poveste de dragoste.

Bianca Drăgușanu își dorește să se recăsătorească

După mai multe scandaluri, Bianca Drăgușanu a ales să divorțeze de Alex Bodi, cel de-al doilea ei soț, însă nu mult a durat că blondina s-a întprs în brațele acestuia. Ba mai mut, Bianca Drăgușanu se gândește la o a treia căsătorie.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut parte de multe momente frumoase, în ultima vreme. Cei doi au fost împreună cu copiii într-o vacanță la mare, după care s-au bucurat de o escapadă romantică pe Coasta de Azur.

„Am avut doi soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie. Din prima căsătorie a rezultat Sofia, de a doua nu am ce să vorbesc, este irelevantă. În viaţa mea se petrec atât de multe lucruri frumoase… Tot ce se întâmplă acum, se întâmplă cu un scop”, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu Alex Bodi, în 2019. Ceremonia celor doi a fost făcută în mare secret, însă cuplul a divorțat pe 10 martie 2020, la notar.

Bianca Drăgușanu își dorește ca cea de-a treia căsătorie să fie una fastuoasă

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit pentru prima dată cu Victor Slav. Din această căsătorie a rezultat un copil, Sofia.

Cei doi au avut o căsnicie destul de complicată. Reamintim că blondina a plecat la Paris cu fostul ei iubit, Adrian Cristea, în timp ce era căsătorită cu Victor Slav. Cu toate acestea, Victor și Bianca au continuat să aibă o relație chiar și după finalizarea divorțului. În plus, ei au ales să facă un copil. Cei doi au împreună o fetiță care a rămas în custodia Biancăi. Însă, Bianca afirmă că cea mai fericită căsnicie a sa este cea pe care a avut-o cu Victor Slav.

„Prima mea căsătorie a fost o experiență minunată din care o am pe Sofia, iar a doua este irelevantă”, a mai afirmat diva.

Bianca Drăgușanu își dorește ca cea de-a treia nuntă să fie una extravagantă, de care să afle toată lumea.

„Eu mi-aș dori să fie pe o plajă. Prima a fost cu petrecere, cum se face o nuntă. Din a doua n-am înțeles nimic. Ce a fost: la restaurant cu 10 prieteni, asta n-a fost nuntă. Practic am avut o singură nuntă. În a doua nu s-a dansat, doar s-a cinat. Eu când o să mă mărit a doua oară va ști toată planeta, de la rochie, la muzică, la mâncare, la invitați, tot”, a afirmat blondina.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)