Când are loc premiera show-ului culinar „Chefi fără limite”

Când are loc premiera show-ului culinar „Chefi fără limite”
„Chefi fără limite” este cel mai nou show TV din România care îmbină gătitul cu călătoriile. Sursa: Facebook/Chefi fara limite

„Chefi fără limite” este cel mai nou show TV din România care îmbină gătitul cu călătoriile. Formatul promite să ofere telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații inedite și situații pline de suspans.

În centrul atenției se vor afla cei trei bucătari bine-cunoscuți, respectiv Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură premiera celui mai nou show TV din România.

O emisiune care îmbină gastronomia și aventura

Chefi fără limite îi prezintă pe cei trei maeștri ai gastronomiei într-o ipostază nouă, descoperind gusturi noi în funcție de specificul culinar al insulelor în care au ajuns.

„În zilele de tranzit, în care reușeam să ieșim în restaurante, să descoperim gusturi noi, mâncare bună, am realizat că grecii mănâncă simplu, foarte simplu. Și cu gust”, e spus chef Florin Dumitrescu.

Atent la regimul alimentar în viața de zi cu zi, Florin Dumitrescu nu s-a putut abține de la a degusta deserturile grecești. Acesta a spus că în Thessaloniki a mâncat cel mai bun kataif.

Când are loc premiera show-ului „Chefi fără limite”

Show-ul culinar „Chefi fără limite” va avea premiera în februarie, la Antena 1. Telespectatorii vor putea afla ce alte preparate i-au impresionat pe maeștrii gastronomiei.

Specific formatului emisiunii este faptul că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor duela, descoperind destinații și gusturi noi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:27 - Lucian Heiuș (ANAF): Resursele noastre sunt limitate, deci trebuie direcționate spre marea evaziune fiscală, care e un flagel / O să acord multă atenție proiectelor de atenționare și informare (VIDEO)
18:23 - Țările NATO s-au înțeles tacit să nu furnizeze Ucrainei tancuri – presa germană
17:59 - Noi probleme pentru Grupul Nordis: Un investitor care a cumpărat 69 de apartamente a reziliat contractele și a obținut executarea silită / Nordis: Există un calendar de plată
17:54 - Alertă cu bombă la Piața Unirii, în zona fântânilor. Traficul este blocat
17:39 - Serghei Lavrov roagă „prietenii africani” să ceară Occidentului anularea sancțiunilor impuse Rusiei
17:31 - Nicolae Ciucă, bilanț la 6 luni de guvernare: Avem cea mai mare creștere economică din UE / Am oferit românilor măsuri ce fac posibilă continuarea investițiilor și protejarea celor vulnerabili (VIDEO)
17:10 - Ambasadorul României în SUA, despre atacul din Texas:„Lumea e îngrozită de ce s-a întâmplat” /Membri ai comunității de români dețin arme
17:09 - Nicolae Ciucă, îndemn pentru aleșii locali liberali: Trebuie să fim aproape de oameni și să răspundem preocupărilor lor. PNL are soluții și își revigorează viața de partid (VIDEO)
16:47 - Nicolae Ciucă: Administrațiile liberale sunt un model în Europa Centrală și de Est / Avem la dispoziție 90 de miliarde, bani europeni. E nevoie de descentralizare și eficiență (VIDEO)
16:44 - Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone, arestat pentru că deținea o armă în timpul îmbarcării unui zbor spre Elveția