„Chefi fără limite” este cel mai nou show TV din România care îmbină gătitul cu călătoriile. Formatul promite să ofere telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații inedite și situații pline de suspans.
În centrul atenției se vor afla cei trei bucătari bine-cunoscuți, respectiv Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură premiera celui mai nou show TV din România.
Chefi fără limite îi prezintă pe cei trei maeștri ai gastronomiei într-o ipostază nouă, descoperind gusturi noi în funcție de specificul culinar al insulelor în care au ajuns.
„În zilele de tranzit, în care reușeam să ieșim în restaurante, să descoperim gusturi noi, mâncare bună, am realizat că grecii mănâncă simplu, foarte simplu. Și cu gust”, e spus chef Florin Dumitrescu.
Atent la regimul alimentar în viața de zi cu zi, Florin Dumitrescu nu s-a putut abține de la a degusta deserturile grecești. Acesta a spus că în Thessaloniki a mâncat cel mai bun kataif.
Show-ul culinar „Chefi fără limite” va avea premiera în februarie, la Antena 1. Telespectatorii vor putea afla ce alte preparate i-au impresionat pe maeștrii gastronomiei.
Vezi această postare pe Instagram
Specific formatului emisiunii este faptul că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor duela, descoperind destinații și gusturi noi.