Când va fi înmormântat Ion Caramitru. Actorul și-ar fi dorit ca toate detaliile să rămână secrete

Când va fi înmormântat Ion Caramitru. Actorul și-ar fi dorit ca toate detaliile să rămână secrete
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ion Caramitru și-a dorit o înmormântare discretă și un priveghi liniștit. Trupul neînsuflețit al actorului nu a fost încă depus în foaierul de la Teatrul Național.

La TNB a fost așezat doar portretul îndoliat al actorului. Înmormântarea actorului va avea loc vineri, iar trupul neînsuflețit al actorului va fi așezat pe Aleea Artiștilor de la Cimitirul Belu, scrie Cancan.ro.

Când va fi înmormântat Ion Caramitru

Actorul va fi înmormântat vineri, 10 septembrie, la Cimitirul Belu din București. El are locul de veci pe Aleea Artiștilor, acolo unde sunt înmormântate unele dintre cele mai mari nume din lumea teatrului românesc.

Actorul a murit în cursul zilei de duminică

Actorul Ion Caramitru a murit, duminică, la vârsta de 79 de ani. Acesta era internat la spitalul Elias din Bucureşti, informează Antena 3.

Zilele acestea, Caramitru trebuia să se afle la Iași pentru a participa la Festivalul Serile Filmului Românesc (SFR). Din cauza problemelor medicale, actorul a lipsit de la eveniment.

„Pur şi simplu, Ion Caramitru a intrat în contact cu un stafiloc, într-un anume moment, iar această bacterie a dorit exact acum să-i dea atâta bătaie de cap.

În plus, pare că a fost şi foarte puternică, fiindcă după tot felul de analize şi un tratament constant cu antibiotice, ea încă pare că are un cuvânt greu de spus!”, declarase Ioan Onisei, directorul general adjunct al Teatrului Naţional din Bucureşti, pentru playtech.ro.

Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări