Carla’s Dreams, care e şi jurat la „SuperStar” (Pro TV), a răspuns sincer la întrebarea: „Cine eşti tu, cu adevărat?”

Carla’s Dreams, care e şi jurat la SuperStar (Pro TV), a răspuns sincer la întrebarea: Cine eşti tu, cu adevărat?
Sursă foto: Instagram / Carla’s Dreams

Carla’s Dreams e jurat în emisiunea „SuperStar” de la PRO TV. Pe solistul trupei Carla’s Dreams, fost jurat la „X-Factor„, nu l-am mai văzut în emisiuni TV din 2018, de când a participat la sezonul 8 al show-ului de talente de la Antena 1.

Carla’s Dreams jurizează noul show de voce alături de Raluka, Smiley şi Marius Moga.

Acesta nu și-a dezvăluit nici în acest show identitatea, apare în continuare machiat, îmbrăcat în haine negre.

În urmă cu aproximativ opt ani, Carlas Dreams cunoștea succesul în România. Pe vremea aceea cânta alături de INNA una dintre cele mai urmărite piese, „Pohui”. Peste 21 de milioane de vizualizări are melodia pe YouTube, acum.

Anii au trecut, iar Carlas Dreams și-a făcut milioane de fani. A susținut o mulțime de concerte de-a lungul anilor, a apărut și în câteva show-uri de televiziune, puține la număr.

În pandemie, ca și ceilalți artiști, nu a mai avut cântări, dar s-a bucurat de luni întregi de odihnă.

Pot spune că primele luni chiar au fost bine-venite, în sensul că mi-au dat posibilitatea să mă liniștesc un pic. Și au prins bine. După ceva timp, a început să ni se facă dor de muzică, de fani, de concerte. Acum suntem iar pe scenă. Și chiar și într-un format nou, la PRO TV „SuperStar. E plăcut”, a declarat el pentru viva.ro.

Întrebat cum e să fie faimos, dar, totuși, să trăiască în anonimat, cântărețul a spus: „Faimos, dacă insiști să folosești acest termen, nu sunt eu, ci proiectul. Băiatul din proiect se simte bine, am vorbit chiar ieri cu el”.

În fața apropiaților el apare nemachiat, se bucură de succesul lui și fără mască.

„Eu îl savurez, dar nu cu toți și nu oriunde. Și uneori nu este doar despre succes. Sau nu pentru noi/mine”, a mai declarat Carlas Dreams.

Carla’s Dreams a plâns la TV

O fată din Republica Moldova l-a impresionat pe Carla’s Dreams până la lacrimi, în emisiunea SuperStar de săptămâna trecută. Tânăra a urcat pe scenă cu zâmbetul pe buze și le-a povestit vedetelor despre viața ei. A fost întrebată cu cine a venit ca să o susțină, iar ea a spus că mama ei este plecată în Rusia, iar tatăl în Franța.

Te felicit și sper să fie mai mulți ca tine și asta e tot! Eu îți mulțumesc că mi-ai amintit despre ceea ce este foarte important! O viață avem!”, a spus Carla’s Dreams, care a încercat să își stăpânească lacrimile, dar nu a reușit.

Carla’s Dreams, despre plecarea de la Antena 1

Juratul de la „SuperStar” a semnat în vara ce tocmai a trecut cu Pro TV. Ultima dată, cel care este unul dintre cei mai în vogă artişti de pe piaţă a participat, în TV, tot ca jurat, la emisiunea „X Factor”, de la Antena 1.

Carla’s Dreams i-a cunoscut personal pe Marius Moga şi Smiley abia cu ocazia acestei colaborări. „Acest format este o provocare pentru mine. Din păcate, nu mă cunosc foarte bine cu cei din juriu, suntem din același domeniu, nu suntem amici sau cunoscuți”, a răspuns Carla’s Dreams, aproape şocant, când a fost întrebat ce părere are despre colegii de la masa juriului.

Succesul lui Carla’s Dreams

În urmă cu aproximativ opt ani, Carlas Dreams cunoștea succesul în România. El a cântat alături de INNA una dintre cele mai urmărite piese, „Pohui”. Peste 21 de milioane de vizualizări are melodia pe YouTube, acum.

Ultima oră
17:27 - Adrian Streinu Cercel: Ne aşteptăm ca numărul pacienţilor COVID să crească. Rezultatele restricţiilor se văd în medie după 6 săptămâni
17:02 - Florin Cîțu: Cei de la USR și PSD să arate că pot lăsa deoparte interesele politice. Noi am dovedit responsabilitate și dorința de a găsi soluții
16:53 - Dani Oțil și-a botezat băiețelul. Imagini emoționante cu scufundarea micuțului în cristelniță (VIDEO)
16:47 - Consiliul Elevilor, reacție la deciziile contradictorii privind şcolile private: Măsuri fără cap şi fără coadă, neglijență, o eroare inadmisibilă, o atitudine iresponsabilă care generează discriminare
16:25 - Dan Vîlceanu anunţă creşterea pensiilor de la începutul anului viitor: Cred că procentul va fi undeva în jur de 6% / Și alocațiile vor fi majorate
15:38 - Nouă gafă a autorităților. Școlile și grădinițele private pot face ore fizic de luni, deși inițial se anunțase suspendarea activității în clase. Sorin Cîmpeanu: O nepreluare a unui articol a generat o situație regretabilă (VIDEO)
14:59 - Daniel Fenechiu: Cea mai bună coaliție de guvernare pentru România este PNL-USR-UDMR. Nu văd cu ochi buni un guvern minoritar aflat la mâna PSD-ului (VIDEO)
14:26 - Lucian Romașcanu: Toate forțele politice ar trebui să se unească. Dacă Guvernul Ciucă vine cu un proiect favorabil PSD, este spaţiu de negociere și discuție (VIDEO)
14:00 - 64 de orașe și municipii, cu rata de infectare de peste 10 la mia de locuitori. Alte 319 localități au depășit acest prag
13:17 - Elevii din școlilele și grădinițele private se pot întorce la cursurile cu prezență fizică, de luni, legal