Carla’s Dreams, reclamat la CNA: „Au dat în judecată trei piese”

Carla's Dreams, reclamat la CNA: Au dat în judecată trei piese
Foto: captura video.

Carla’s Dreams este unul dintre cele mai de succes proiecte din showbizul românesc. Fanii cântă la unison versurile pieselor „Sub pielea mea”, „Imperfect”, „Până la sânge”. Soliștii trupei sunt secretoși și nu prea oferă detalii despre viața personală. Jurnaliștii cu greu află informații noi despre cele mai misterioase vedete din țară.

Piesele lui Carla’s Dreams, cenzurate la BucureȘti

Celebrul Sergiu de la Carla’s Dreams a dezvăluit, în cadrul podcastului „Fain și Simplu” faptul că piesele sale au ajuns în vizorul CNA.

„Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri. Atunci când ne apucăm să scriem și eu mă gândesc și dăm play la piesă, înainte de mix, în studio, toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva. Și dacă ne place atunci, se materializează. Numai de oameni nu m-am eliberat încă, pentru că am un minimum de recunoștință care mă face bolnăvicios și multă lume îmi face observație în sensul ăsta. Vorbesc de public. (…)

Văd foarte multe feluri în care aș putea fi mult mai bun, așa că sunt atât de prost cât pot să fiu și atât de bun cât pot să fiu. A pretinde că ești ceea ce nu ești, îmi pare pierdere de timp și lipsă de eliberare. Este despre a te accepta… Sincer, nu prea îmi pasă. Numai de oameni nu m-am eliberat încă. Am un soi de recunoștință aproape bolnăvicioasă”, a mărturisit artistul, citat de wowbiz.

Artistul a dezvăluit și numele pieselor și cum a fost toată situația: ” Vă rog frumos, dați-ne în judecată, pentru că data trecută dosarele voastre au nimerit la un om deștept de la CNA. Au dat în judecată P.O.H.U.I. Îți spun un secretuț. Au dat în judecată trei piese. Am vrut atât de tare să se nimerească la cineva, care pur și simplu să cenzureze piesa. Era superb dacă se întâmpla asta. Basarabean, cenzurat în București de CNA. „Eroina”, „Acele”, la toate le-au găsit câte ceva. Îți imaginezi cum ar fi fost să fie piesele mele cenzurate pe radio și TV?”, a mărturisit Carla’s Dreams, la podcastul Fain&Simplu.

Carla’s Dreams, detalii inedite din viața amoroasă

Liderul trupei, Sergiu, a participat, recent, și  la podcastul lui Mihai Bobonete. Interpretul a dezvăluit cum a reușit să-și convingă iubitele să nu îi dezvăluie identitatea și să nu-i ruineze cariera.

„Spune-mi și mie femeile care intră în viața ta semnează un contract de confidențialitate la intrare sau la ieșire?!”, l-a întrebat Mihai Bobonete, în cadrul podcastului „DA BRAVO”.

Vedeta nu eschivat și i-a oferit un răspuns: „Nu semnează, eu sunt basarabean și acolo e clar fără semnătură! (…) E un contract verbal (…) Eu sunt un pic în șoc de faptul că unii chiar își imaginează că eu mă duc așa acasă (…) Femeia, cu femeia chiar e doar verbal, dar restul chiar au un contract”, a dezvăluit artistul, citat de wowbiz.

Urmăriți B1TV.ro și pe