Cătălin Scărlătescu a făcut primele dezvăluiri despre relația cu Doina Teodoru: „Eu fac cina, ea micul dejun”

Cătălin Scărlătescu a făcut primele dezvăluiri despre relația cu Doina Teodoru: „Eu fac cina, ea micul dejun”
Cătălin Scărlătescu a făcut primele dezvăluiri despre relația cu Doina Teodoru: „Eu fac cina, ea micul dejun”. Sursa Foto: Facebook/ Doina Teodoru&Chef Catalin Scarlatescu

Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România, are o relație cu Doina Teodoru, o celebră actriță. Cei doi  au apărut pentru prima oară împreună, de când s-a aflat că formează un cuplu.

Până acum cei doi au fost extrem de discreți în privința relației lor și nu s-au afișat împreună, nici în viața reală și nici în mediul online. Surpriza a fost însă una de proporții atunci când în ediția specială dedicată Paștelui a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1 i-a avut drept invitați pe amândoi.

Prima apariție televizată în calitate de cuplu

Cei doi au fost destul de discreți și au ținut viața de cuplu departe de ochii curioșilor, însă recent celebrul chef a dat din casă. Relația celor doi pare să meargă foarte bine și are un viitor promițător.

Chiar dacă au fost mereu discreți cu viața personală, recent celebrul chef a făcut câteva dezvăluiri din viața de cuplul. Se pare că în ciuda diferenței de vârstă de 18 ani, cei doi se înțeleg de minune, iar relația este una serioasă.

Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă. Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre.

La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit DC News.

Dezvăluiri despre relația cu Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întâlnit în culisele de la Antena1. Actrița a devenit cunoscută publicului larg după participarea la emisiunea „iUmor”, iar mai apoi a continuat colaborarea cu postul de televiziune apărând în serialul „Băieți de oraș”.

Deși nu au vorbit niciodată despre cum a început poveste lor de iubire, cert este că totul merge foarte bine. Cătălin Scărlătescu a declarat că în fiecare seara își răsfață iubita cu un pahar de vin și o cină delicioasă, însă nici ea nu se lasă mai prejos.

„Am și eu o vârstă, la 25 de ani m-am oprit. Da, gătesc pentru ea. Totul începe cu o sticlă de vin și pe urmă începem și gătesc. Eu fac cina, ea micul dejun”, a mai spus Cătălin Scărlătescu, în cadrul emisiunii Prețul cel bun.

Juratul de la Chefi la cuțite pare mai îndrăgostit ca niciodată, iar relația pe care o are cu Doina Teodoru este una cât se poate de serioasă.

Urmăriți B1TV.ro și pe