Câte soţii a avut Ştefan Bănică junior şi care a fost cea mai lungă relaţie a sa: Câţi copii are în prezent artistul

Câte soţii a avut Ştefan Bănică junior şi care a fost cea mai lungă relaţie a sa: Câţi copii are în prezent artistul

Ștefan Bănică junior s-a născut pe data de 18 octombrie 1967 la București și este un actor, compozitor, interpret, regizor, producător și moderator TV român. Este unul dintre cei mai complecși și apreciați artiști din România, având o carieră de peste 30 de ani. Ștefan Bănică Juniora stabilit un adevărat record al numărului de concerte pe care le-a avut în România, mai ales cele de Crăciun susținute consecutiv la Sala Palatului, fiind cea mai longevivă și complexă producție muzicală de la noi din țară, o adevărată tradiție de peste 15 ani. A lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină. Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții vin în completarea palmaresului său impresionant. Cu un public foarte variat, începând de la copii, tineri și până la părinți și bunici, Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbizul românesc. Este fiul celebrului actor Ștefan Bănică (senior) și al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu. Acesta mkai are însă un renume în showbiz-ul româneswc și anume acela de mare crai. Bănică Jr. a avut iubite celebre, printre care Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Cu cea din urmă are și un copil, o fată pe nume Violeta. Acum, artistul este căsătorit cu cântăreața Lavinia Pârva.scrie playtech.ro.

Ștefan Bănică junior a avut șapte iubite

Andreea Marin, Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva sunt doar trei dintre cele șapte iubite oficiale ale artistului, despre care publicul știa că i-au oferit dragoste acestuia sau despre care s-a speculat că ar fi avut o relație cu el. Prima idilă incendiară a lui Ștefan Bănică a fost cea pe care a avut-o cu nimeni alta decât Cristina Țopescu, care, din păcate, a murit ]n luna decembrie 2019. Prea multe detalii nu sunt despre relația pe care au avut-o cei doi, însă au existat niște suspiciuni cu privire la faptul că Bănică ar fi fost violent, lucru care a provocat despărțirea dintre cei doi.

Cu cine a fost căsătorit Ștefan Bănică?

Prima femeie pe care a dus-o la altar Ștefan Bănică junior a fost Mihaela Rădulescu, în 1994. Nu s-au înțeles prea bine așa căau divorțat după cinci ani de căsnicie. Și de această dată, ca și în cazul despărțirii de Cristina Țopescu,s-a vorbit despre infidelitatea artistului.

Camelia Constantinescu este însă cea care i-a oferit primul copil lui Ştefan Bănică, Radu Ştefan, care acum are18ani. Ea nu a fost căsătorită oficial cu Bănică iar cei doi s-au despărţit în anul 2006. Se pare că el ar fi început deja să se vadă cu Andreea Marin din 2005, iar Camelia Constantinescu a aflat din presă, în 2006, că cei doi și-au cumpărat verighete din Hawaii.

Poate cea mai celebră cucerire a artistului este ‘zâna’ Andreea Marin. Cei dois-au căsătorit în SUA, iar în 2007 „Zâna” a rămas însărcinată cu fetiţa lor, Violeta. Cei doi audivorţat în 2013, iarȘtefan Bănică și-a refăcut viața alături de cântăreața Lavinia Pârva.

Stefan Bănică Jr și Lavinia Pârva, ultima sa soție

Stefan Bănică Junior are trei moștenitori

Radu Ștefan, Violeta și Alexandru sunt cele trei comori din viața artistului.

„Fiu-miu, Ştefan, are 17 ani, vrea să se facă actor. E frumuşel – dar nu-i mai băgaţi în cap treaba asta! Are o sensibilitate şi un bun-simţ, pictează frumos. Sfatul meu pentru el a fost ăsta: „Dacă vrei să faci meseria asta, fă-o pentru profesie, doreşte-ţi să fii actor, nu vedetă!” E o mare diferenţă! (…) Ştefănel îmi spune unele lucruri, altele le ţine pentru el. Depinde. Şi Violeta la fel. Adică fii-mea, când are chef să vorbească şi când are un interes direct, pac, imediat dau drumul la vorbă. Dar amândoi sunt muzicali şi extrem de sensibili. Eu nu-mi doresc neapărat să urmeze acelaşi drum cu mine şi nici nu-i constrâng în niciun fel. Vin mereu la concertele mele, dar eu vreau să meargă să vadă tot felul de spectacole, tot felul de artişti şi tot felul de trupe, ca să-şi îmbogăţească şi să aleagă. Uneori vreau să-i iau cu mine în turneu. Lui Ştefan i-am şi propus: „Te iau în turneu, te ocupi de ceva, te plătesc ca să înveţi ce înseamnă, dar te ocupi de ceva: fie eşti manager de trupă, te ocupi să-i cazezi, să-i duci de colo colo, adică să înveţi să faci nişte lucruri”, a povestit Ștefan Bănică Jr. în urmă cu un an, potrivit okmagazine.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”