Ce spune Smiley despre faptul că va împărți scaunul cu Theo Rose la Vocea României: „Facem o echipă nouă”

Ce spune Smiley despre faptul că va împărți scaunul cu Theo Rose la Vocea României: „Facem o echipă nouă”
Sursa Foto: Instagram// Smiley

După o lungă pauză, emisiunea „Vocea României” revine pe micile ecrane. Cel de-al 10-lea sezon vine cu surprize mari pentru telespectatori. O premieră este faptul că Smiley și Theo Rose vor împărți scaunul dublu și se vor consulta pentru a găsi cea mai bună voce a României.

Echipa va fi completată și de artiști precum Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș. Despre noii colegi, Irina Rimes a declarat că: „Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo”.

Ce spune Smiley despre colaborarea cu The Rose

Pentru prima dată în cele 9 sezoane ale show-ului, doi antrenori vor sta pe același scaun. Aceștia au împărtășit deja primele impresii despre această premieră.

„Da, facem o echipă nouă. Este o premieră pentru Vocea României, un scaun dublu, noi suntem practic o echipă de antrenori. Ne-am gândit că e nevoie de un suflu nou, de o voce din generația nouă și Theo este una dintre vocile importante”, a declarat Smiley, potrivit protv.ro.

„Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez”, a spus Theo Rose.

Tudor Chirilă, despre revenirea în emisiune

În 2014, Tudor Chirilă a devenit antrenor la Vocea României. Acesta a mărturisit că este nerăbdător să-și revadă colegii și a punctat câteva aspecte pozitive ale „pauzei” forțate de pandemie.

„Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. (…)

Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show, intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public”, a spus Tudor Chirilă.

Urmăriți B1TV.ro și pe