Celebra actriță, abuzată verbal de regizor și colegii de platou. Keanu Reeves a refuzat să i-a parte la întreaga acțiune (GALERIE FOTO)

FOTO: people.com

Ce nu fac regizorii pentru a obține de la actori reacția pe care și-o doresc. Ba sunt actori care chiar sunt puși într-o situație destul de dificilă din aceast motiv. Acesta este și cazul actriței Winona Ryder. Pe vremea în care juca în filmul Bram Stoker’s Dracula, din 1992, regizorul peliculei, Francis Ford Coppola, a găcit o soluție mai bizară pentru a putea obține de la actriță reacția pe care și-o dorea de la ea pentru finalizarea unei scene. Nu o să vă vină să credeți, dar regizorul i-a pus pe colegii lui Winona Ryder să o jignească pentru a o face să plângă.

Keanu Reeves a refuzat să o jignească pe Winona Ryder

Winona Ryder a vorbit despre filmările de la Bram Stoker’s Dracula, din 1992 într-un interviu acordat pentru The Sunday Times. Mărturisirea acesteia a fost una la care puțini se așteptau. Actrița a povestit că în timp ce filmau o anumită scenă, regizorul filmului dorea să obțină de la ea anumite reacții, dorea să pară îngrozită și socată. Pentru a reuși să obțină stările respective, Francis Ford Coppola a venit cu o idee destul de bizară. Mai exact, a început să o jignească pe Winona Ryder, numind-o chiar și „târfă”. În acest mod, s-a gândit el că o va face pe actriță să plângă. Ba mai mult, i-a încurajat și pe ceilalți membri ai producției să procedeze la fel, potrivit revistei People.

„Ca să creez un context: trebuia să plâng. Richard E. Grant, Anthony Hopkins, Keanu… Francis încerca să îi facă pe toți să țipe la mine ca să mă facă să plâng. Dar Keanu nu a vrut, nici Anthony. …Pur și simplu nu mergea. Mă gândeam, serios? Nu faci decât să obții opusul”, a declarat actrița.

Winona Ryder a mărturisit că gestul de a nu se alătura ideii regizorului și întreaga experiență au apropiat-o și mai mult de Keanu Reeves, iar de atunci au rămas prieteni buni. În privința regizorului Francis Ford Coppola, aceasta a afirmat că „suntem OK acum”.

Winona Ryder și Keanu Reeves au fost căsătoriți fără să știe

Winona Ryder și Keanu Reeves au mai jucat împreună în filme precum A Scanner Darkly (2006), The Private Lives of Pippa Lee (2009) și Destination Wedding (2018). Într-un interviu acordat revistei People, actorul a catalogat-o pe Winona Ryder ca fiind „o persoană adorabilă și o actriță talentată. Cred că facem un cuplu bun”.

Însă, legătura dintre ei este mult mai puternică pentru că în timpul filmărilor pentru Dracula, regizorul a folosit un preot român adevărat pentru a oficializa căsătoria dintre personajele interpretate de cei doi actori.

„Chiar ne-am căsătorit în Dracula. Nu, jur, cred că suntem căsătoriți în viața reală”, a dezvăluit Winona Ryder.

Keanu Reeves glumește adesea pe această temă și recunoaște că mai primește mesaje de la colega sa de breaslă în care îi spune „Bună, soțule”.

„La început nu am crezut-o, dar Francis Ford Coppola, regizorul filmului Dracula, a contactat-o pe Winona și a spus public că un preot a ținut o ceremonie și că eu și Winona suntem căsătoriți”, a mărturisit Keanu Reeves.