Celebrul actor Jean Claude Van Damme, distracție și dans pe manelele lui Tzanca Uraganul, în timpul vizitei în România  (VIDEO)

Celebrul actor Jean Claude Van Damme, distracție și dans pe manelele lui Tzanca Uraganul, în timpul vizitei în România  (VIDEO)
Jean Claude Van Damme în vizită în România / Foto: Facebook / Gabor Ianku Strinfi

Celebrul star de la Hollywood se află în România pentru câteva zile, iar recent au apărut imagini de senzație pe rețele sociale. Marți dimineața, starul a apărut într-un live pe Facebook, în timp ce se distra de minune pe manelele lui Tzancă Uraganul.

Imaginile au fost surprinse în mașina unui tânăr, care s-a lăudat în mediul online cu faptul că îl plimbă pe celebrul actor.

Jean Claude Van Damme, distracție pe manele în România

Inițial, celebrul actor spune că nu este de acord cu filmarea, fiind de părere că nu este tocmai bine să apară în astfel de imagini pe rețelele sociale, dar în scurt timp se relaxează și începe să danseze pe ritmurile lui Tzancă Uraganu.

Jean Claude Van Damme, în vizită în România

Actorul a sosit în România în data de 20 iulie, marți seara fiind surprins la un celebru restaurant din centrul Capitalei, precizează Spynews.ro.

Ulterior, patronul Jospeh Hadad a postat o fotografie cu starul în mediul online, însoțită de descrierea „Reîntâlnire după 16 ani cu Jean-Claude Van Damme @jcvd, in 2005 la Casa Vernescu și astăzi, la @mace_by_joseph_hadad. A trecut atât de mult timp, dar privind pozele, mă simt de parcă a fost ieri. Mă bucur enorm că l-am avut oaspete la Mace și că am avut ocazia să ne revedem”.

Ultima oră
14:53 - Fraudă în numele Enel. Dacă și tu ai fost sunat de către necunoscuți pentru a schimba brusc furnizorul de gaze e posibil să fi luat o mare țeapă. Sute de români au fost păgubiți
14:32 - David Popovici, premiat de Ministerul Educației: „Aș vrea să profit de imaginea și de valul pe care l-am creat, să inspir cât mai mulți copii să se apuce de sport”
14:15 - Miniștrii de externe ai României și Marii Britanii, scrisoare către Președintele Consiliului de Securitate al ONU pe tema atacului împotriva vasului „Mercer Street”
13:56 - Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
13:56 - Cristian Băcanu (PNL): Remarc, la fel ca Președintele Iohannis, că desființarea Secției Speciale pentru Magistrați bate pasul pe loc
13:55 - Șarpe de un metru descoperit în Parcul Herăstrău, aproape de locul de joacă pentru copii
13:09 - GCS: Numărul de infectări cu SARS-COV-2 în ultimele 24 de ore, în creștere
13:02 - INS: Afacerile din comerţul cu amănuntul au crescut în primele şase luni cu 13,4%, în timp ce în luna iunie a fost de 12% faţă de iunie 2020
12:48 - Ambasada SUA din Viena, jefuită. Hoții au furat o piesă în valoare de 700.000 de euro
12:31 - Klaus Iohannis, critici la adresa ministrului Justiției, Stelian Ion: „Nu a găsit calea potrivită pentru desființarea SIIJ” / „Sunt şi alte reforme care au fost promise şi deocamdată auzim că se întâlnesc şi se discută”