Cine este Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăguşanu: Când a plecat din România, ce avere are şi cu ce femei celebre a avut relaţii (GALERIE FOTO-VIDEO)

Sursă foto: Instagram

O apariție controversată pe scena mondenă din România, Alex Bodi, duce o viață de invidiat, conducând bolizi de lux, cheltuind mii de euro fărăremușcării și atrăgând femei celebre.Totuși, puțină lume știe cine este Bodi cu adevărat, cum a făcut o avere și ce a sacrificat pentru a avea succes în afaceri.

Alex Bodi a fost un tânăr cu posibilități finaciare modeste

Alex Bodi s-a născut la Mediaș, într-o familie modestă, iar la 18 ani a plecat în Spania alături de familie, unde și-a câștigat primii bani jucând fotbal și lucrând pe șantier.

Toată averea pe care o agonisise a fost investit-o într-un club din Spania, însă a intrat într-o afacere ilegală, vindea aur cu acte false și a pierdut tot ce avea în două luni. Mai mult, părinții și-au vândut și apartamentul pe care abia îl cumpăraseră în Spania ca să îl ajuteși două mașini ale sale și una a tatălui.

Au fost momente când nu aveam ce să mănânc. Am fost pus în multe situații urate. Am avut o cumpănă, chiar două, ultima a fost mai dificilă, deși crederam că nu o să se mai termine‘, a dezvăluit Alex.

Ce avere a agonistAlex Bodi până acum

Dupăepisodul negru când a pierdut tot ce avea, Bodi s-a ambiționat și a început să vândă mașini, iar de atunci a început să investească constant și veniturile i-au crescut.

Acum este e mâna dreaptă a unui milionar originar din Croaţia care deţine mai multe mine de aur în Africa, al cărei sediu se află la Stuttgart, în Germania. Compania a înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane dolari, iar banca afiliată acesteia deţine licenţa unei mine de aur în Madagascar, evaluată la 1,1 miliarde dolari. Se pare căBodi are vânzări anuale de un milion de euro și pentru că firma este activăde nouă ani, vânzările totale se apropei de 10 milioane de euro.

În plus, pe numele lui Bodi este înregistrată în Spaniafirma “Voica & Bodi SRL”, la care el este administrator și asociat cu un prieten. Aceasta se aflălângă Madrid, acolo unde locuiesc părinţii lui.

Înfiinţată pe 21 septembrie 2010, acestea are ca obiect de activitate“exploatarea spaţiilor comerciale de agrement, de catering şi de afaceri de toate tipurile-alte tipuri de cazare”

Cine sunt femeile pe care le-a iubit Alex Bodi

În perioada anilor 2010, Alex Bodi a avut o iubită în Spania, pe nume Raluca, din care a rezultat o fetiță, pe nume Chaqueline, care locuiește cu mama ei în Madrid. Bodi și Raluca s-au despărțit când afaceristul a trecut prin impasul financiar care l-a lăsat cu datorii imense.

Alex Bodi și Raluca

Milionaruls-a căsătorit apoi cu Iulia, o tânără care locuiește în Germaniadin decembrie2014 până în 2018, atunci când omul de afaceri a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi și fosta soție, Iulia

Din această căsătorie, Alex Bodi are o fiică pe numeSelena, în vârstă de 3 ani.

După divorțul de Bianca Drăgușanu, Bodi s-a îndrăgostit de o rusoaică pe numeDaria Radionova, în vârstă de 24 de ani care este foarte sexy și i-asucit rapid mințile celebrului milionar.

Noua iubită a lui Bodi, Daria Radionova

Tags: