Cine este Cristina Stroe, soția lui Damian Draghici

În toamna anului 2018, muzicianul Damian Drăghici și-a încercat norocul pentru a treia oara, cerând-o în căsătorie pe Cristina Stroe, după două mariaje eșuate. Se pare că de data aceasta, artistul a tras lozul câștigător, pentru că femeia mai tânără cu23 de ani l-a făcut pentru a doua oră tătic.

Cine este Cristina Stroe, cea de-a treia soție a lui Damian Drăghici

Cristina Stroe are 27 de ani, este originară din Râmnicu Sărat și a devenit cunoscită după ce, în 2016 și-aîncercat norocul la emisiunea”Vocea Romaniei” cu piesa Aurei Urziceanu „Dor de viata”. Mai apoi a fost cooptată în trupa Andrei si l-a cunoscut peDamian Draghici, cu care a colaborat in spectacolele artistului.

Cum a cerut-o Damian Drăghici de soție pe Cristina Stroe

Divorțat din luna mai a anului 2018 de avocata Paula Rosenberg, Drăghici a preferat discreția și nu a făcut publică relația cu Cristina, însă
Cererea în căsătorie a venit într-un moment neașteptat, la sfârșitul emisiunii „Vorbeste lumea”. Cântărețul a îngenuncheat și i-a oferit femeii pe care o iubește un inel superb.

Emoționantă, Cristina l-a certat că a ales să o supună stresului de a spune „Da!” în fața a mii de telespectatori, însă a acceptat să-i rămână alături.

Bruneta i-a dăruit un băiețel cântărețului

Cristina Stroe i-a dăruit lui Drăghici un băiețel frumos și sănătos. Acestaa venit pe lume la începutul anului 2019, asftel că Damian Drăghici a devenit tată pentru a doua oară, la aproape 49 de ani.

Ultima oră
00:09 - Valeriu Gheorghiță: Vaccinul antigripal și cel anti-COVID-19 se pot administra simultan de către medicul de familie
23:55 - Florin Cîțu, ridiculizat de Alexandru Nazare (PNL): „Cu ‘WOW’ și ‘fantastic’ o să ne alerge lumea pe stradă” (VIDEO)
23:51 - Valeriu Gheorghiță: Doar 15% dintre copii și adolescenți s-au vaccinat anti-COVID-19. E clar insuficient. Numărul de infectări în rândul lor va crește
23:20 - Ludovic Orban: Klaus Iohannis i-a făcut plângere penală lui Liviu Dragnea pentru PNDL 1 // Cum să dai bani către primari, când tu eşti în campania electorală pentru funcţia de preşedinte PNL? (VIDEO)
23:13 - Marine Le Pen și-a anunțat candidatura pentru alegerile prezidențiale din Franța. Confruntarea cu Emmanuel Macron, „o alegere între globalism și naționalism”
22:55 - Rareș Bogdan: Coaliția trebuie să continue, dar cu unele costuri pentru USR PLUS, deoarece ei au provocat o situație nedorită pentru România
22:31 - Noi restricții anti-COVID-19, în Ilfov. De când intră în vigoare
22:28 - Ludovic Orban, în fața liberalilor: Membrii Guvernului nu ne sunt şefi, dimpotrivă! Nu Guvernul conduce partidul, ci partidul trebuie să conducă Guvernul, asta e regula (VIDEO)
22:07 - DSU se delimitează de presupusul proiect de înființare a unei Agenții Naționale pentru Situații de Urgență: Stârnești controverse, confuzie și destabilizează personalul instituțiilor
22:00 - Americanii și rușii au bătut palma, pentru exploatarea gazelor din Marea Neagră