Cine este noul iubit al Mădălinei Ghenea. Este cu 12 ani mai tânăr decât ea

După ce a frânt inimile multor bărbați celebri, Mădălina Ghenea a început o idilă cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, cunoscut ca puștiul minune de la AS Roma.

Cine esteNicolo Zaniolo, noul iubit al Mădălinei Ghenea

Nicolo Zaniolo un tânăr fotbalistitalian, activează camijlocaș al echipeiRomei. Aceasta are 21 de ani, în timp ce frumoasa româncă este cu 12 ani mai în vârstă.

Sportivul a avut un an greu, fiind mai tot timpul accidentat și prinspitale, însă faptul că se afla înrecuperare după a doua operație la genunchi, nu l-a împiedicat să se îndrăgostească de frumoasa brunetă, gsp.ro.

Potrivit presei internaționale,fotomodeluli-ar fi stricatdefinitiv, relația cu logodnica lui, Sara Scaperrotta, bărbatul nefiind la primul episod de infidelitate.

Mădălina Gheneas-a stabilit în Italiade mai multă vreme și a apărut în filme și reclame. Recent, ea a filmato reclamă cuCristiano Ronaldo.

Iubirile Mădălinei Ghenea

Românca a atras bărbații celebriica un magnet, de-a lungul timpul. Gheneaa avut mai multe relații de-a lungul timpului cu actori celebrii de la Hollywood.

Mădălina Ghenea a avut o relație cu actorul Leonardo DiCaprio și a fost iubita actorului scoțian Gerard Butler. În plus a mai fost împreună și cu Michael Fassbender și Louis Hamilton. De asemenea, în 2016 a avut o relație de dragoste cu celebrul designer Philipp Plein, care a durat doar 38 de zile.

Înainte de relația cu Leonardo, Mădălina Ghenea s-a iubit cu un alt afacerist, moldoveanul Matei Stratan, cu care are și o fetiță în vârstă de trei ani. Nici relația cu acesta nu a durat însă foarte mult, cei doi fiind surprinși de nenumărate ori în scandaluri publice. Cei doi s-au despărțit după ce Matei Stratan ar fi înșelat-o pe frumoasa româncă cu o pianistă cunoscută.