Cine este tatăl lui Francesco, fiul Patriziei Paglieri de la Asia Express. Cheful a ascuns adevărul vreme de 14 ani

Cine este tatăl lui Francesco, fiul Patriziei Paglieri de la Asia Express. Cheful a ascuns adevărul vreme de 14 ani
Cine este tatăl lui Francesco, fiul Patriziei Paglieri de la Asia Express. Cheful a ascuns adevărul vreme de 14 ani / Foto: Instagram / Patrizia Paglieri

Chef Patrizia Paglieri și fiul ei Francesco fac echipă în Asia Express sezonul 4. Vedeta este cunoscută din mai multe show-uri culinare în care a participat ca jurat, dar sunt puțini cei care știu detalii din viața ei personală. Una dintre cele mai mari curiozități a fost și cine este tatăl lui Francesco, fiul Patriziei, concurent în Asia Express.

Patrizia Paglieri este cunoscută în toată țară, dar acest lucru nu este valabil și pentru tatăl lui Franci. Bărbatul ar fi fost absent din viața fiului său, iar până la 14 ani nici măcar nu a știu că trăiește.

Cine este tatăl lui Francesco, fiul Patriziei Paglieri

Chef Patrizia a devenit cunoscută în toată țara datorită carierei sale în lumea bucătăriei. Numeroasele emisiuni la care a fost jurat i-au adus popularitatea, iar astfel fanii au început imediat să o placă.

Detalii cu privire la viața personală a Patriziei Paglieri sunt mai puțin cunoscute. Acum, vedeta recunoaște că are un nou iubit și trăiește o poveste de dragoste ce o face extrem de fericită.

Totuși, nu se rușinează cânt trebuie să vorbească despre fotul ei soț, tatăl lui Francescp. La un an de la venirea pe lume a băiatului, cei doi s-au despărțit. Având în vedere că Francesco era foarte mic, Patrizia a ascuns adevărul cu privire la tatăl lui vreme de 14 ani.

Mai exact, timp de 14 ani, Patrizia Paglieri i-a spus lui Francesco că tatăl lui este mort. Concurentul de la Asia Express a aflat că părintele lui trăiește abia când a împlinit 14 ani.

Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe într-una despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat”, a declarat Patrizia Paglieri, potrivit Wowbiz.ro.

Patricia Paglieri de la Asia Express susține că tatăl lui Francesco nu s-a interesat niciodată de el

Patrizia a mai dezvăluit și că părintele lui Francesco, fostul ei partener, nu s-a interesat niciodată de soarta băiatului și chiar s-ar fi făcut că nu-l vede, în urmă cu mai mulți ani, când era mic.

Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura dată în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja șapte ani. Tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede”, a mai precizat chef Patrizia Paglieri.

Patrizia și Francesco, echipă la Antena 1

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, fac echipă în sezonul patru de Asia Express. Cei doi au spus da provocării și au plecat pe Drumul Împăraților.

Până acum, cei doi au demonstrat că au o relație specială mamă – fiu și în ciuda tensiunilor din concurs și a presiunii pe care o pune competiția, reușesc să se înțeleagă în fiecare ediție.