Pro TV a făcut anunţul oficial: MasterChefii se întorc la ei! Iată de când reîncepe show-ul!

Pro TV a făcut anunţul oficial: MasterChefii se întorc la ei! Iată de când reîncepe show-ul!

După aproximativ doi ani, „MasterChef” revine. Show-ul culinar de la PRO TV pregătește un nou sezon plin de surprize.

Sezonul 8 Masterchef se află în mijlocul preselecțiilor. Cei trei chefi au fost dezvăluiți în cadrul emisiunii La Măruță de la PRO TV.

Cine sunt cei trei jurați ai sezonului 8 Masterchef

Cei trei chefi care vor juriza concurenții din noul sezon Masterchef sunt chef Joseph Hadad, chef Foa și Radu Dumitrescu.

Chef Foa este pentru a treia oară jurat al emisiunii MasterChef.

„Eu gătesc de când mă știu. Mulțumim pentru acest „unboxing” live la tine în emisiune, Maruta. Eu am deja 2 sezoane la activ, ne pregătim să facem încă 18 (n.r – râde). Cand Hadad nu vrea să fie dur, nicio problemă, mă ocup eu!”, a declarat chef Foa în emisiunea La Măruță de pe PRO TV.

Pentru a doua oară la Masterchef în postura de jurat, chef Joseph Hadad susține că este un om „dur când trebuie”.

„Eu m-am născut dur și o să mor dur. Și în emisiune trebuie să fii dur, nu să țipi la ei (n.r – concurenții) degeaba, dar să le spui unde greșesc. Am doi colegi noi în sezonul 8 Masterchef și sunt foarte bucuros. Deja m-am îngrășat 500 de grame de când am început aici.”, a glumit chef Hadad la emisiunea lui Cătălin Măruță de pe PRO TV.

Radu Dumitrescu a fost director de bancă.

„Mă bucur să fiu aici, o să facem treabă absolut senzațională. Am lucrat suficient de mult la bancă încât să nu mai vreau. Acum mă bat pentru OSCAR cu cei doi chefi ai mei și îl voi lua. Nu sunt dur, sunt corect. Pentru mine, mâncarea nu e o joacă.

Concurenții să se aștepte la jurați corecți, care pot fi și prietenii lor atunci când trebuie. Suntem în mijlocul preselecțiilor, iar mâncarea nu e doar o simplă farfurie, ea vine cu o poveste.”, a declarat noul jurat Masterchef Radu Dumitrescu.

Când revine MasterChef la Pro TV

Telespectatorii s-au întrebat când revine „MasterChef” la Pro TV, după ce anul trecut nu a fost difuzat deloc din cauza pandemiei. Începând cu primăvara lui 2022, românii vor putea urmări din nou îndrăgita emisiune culinară, potrivit Pagina de Media.

Ultimul sezon a fost difuzat în 2019, după o altă pauză de doi ani. Juriul a fost format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) şi Cosmin Tudoran, fost membru al trupei Cassa Loco.

Ce s-a întâmplat la „MasterChef” 2019

Alina Gologan a fost câștigătoarea „MasterChef” 2019. Vlogger și influencer, ea a plecat acasă cu premiul cel mare, de 50.000 de euro.

În finala „MasterChef” din seara de 14 noiembrie au intrat Alina Gologan, Ionuț Mărieș și Cezar Marin.

Tags: