Patrizia Paglieri, îndrăgostită de un străin. Cine este „Misterul Iks” al vedetei

Patrizia Paglieri, îndrăgostită de un străin. Cine este Misterul Iks al vedetei
Patrizia Paglieri e copleșită de emoții

Patrizia Paglieri se întâlnește de patru ani cu un misterios om de afaceri din Sicilia. Renumitul chef a dezvăluit câteva detalii din relația amoroasă.

Sicilianul i-a furat inima Patriziei Paglieri

Patrizia Paglieri și-a deschis inima pentru o nouă aventură. Concurenta de la Asia Express face naveta România-Italia ca să se vadă cu cel care i-a furat inima.

Aleasul Patriziei are 53 de ani și locuiește în Agrigento. Bucătarului nu îi place să-și expună viața personală. Aceasta menționează că bărbatul visurilor se ocupă cu alt domeniu.

„Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine. Noi suntem mai rezervați, nu ne place să ne expunem viața particulară”, precizează Patrizia Paglieri pentru click.

Patrizia Paglieri are doar 2 pasiuni: gastronomia și bărbatul

Femeia urmează să-l viziteze și recunoaște că își împarte viața între el și meserie. Patrizia Paglieri a devenit faimoasă după ce a participat în calitate de juriu la „Masterchef”. Vedeta spune că a moștenit talentul de la mama și de la bunica ei.

”Mama și bunica au fost sursa mea de inspirație, motiv pentru care m-am identificat cu gastronomia într-un mod firesc, iar la scurtă vreme a apărut și pasiunea”, spunea Patrizia.