Cristina Cioran a făcut noi declarații cu privire la Alex Dobrescu: „M-am gândit să îi mai dau o șansă, dar a picat testul”

Cristina Cioran a făcut noi declarații cu privire la Alex Dobrescu: „M-am gândit să îi mai dau o șansă, dar a picat testul”
Sursa Foto: Instagram/@kikicioran

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au format un cuplu doi ani. Au împreună o fetiță, iar anul trecut vedeta a fost cerută în căsătorie. Din păcate, în cele din urmă s-au despărțit.

Mai mult, fosta prezentatoare TV spune că i-a mai dat șanse de împăcare fostului iubit, însă el a picat testul.

„S-a terminat și aia e”

„Ce să spun? Da, mă gândesc că-și iubește copilul că ar fi culmea să nu-l iubească. În legătură cu mine, nu se poate nimic, adică s-a terminat și aia e”, a mărturisit vedeta, potrivit Libertatea.

„El mi-a făcut cadou un inel. În legătură cu relația aceasta, nu, ea nu se poate reface, odată ce s-au stricat niște lucruri. M-am gândit să-i mai dau o șansă, doar că a picat testul.

„Nu înțeleg dacă face sau nu lucrurile în glumă”

Am încercat să avem o relație civilizată și prietenoasă de dragul fetiței, nu o relație între noi doi, o relație normală”, a mai adăugat ea.

„Nici eu nu înțeleg dacă face sau nu lucrurile în glumă, habar nu am, mie nu-mi spune lucrurile pe care le-a spus în presă. M-a cerut în căsătorie, dar acum ceva vreme, noi vorbim de acest interviu. Eu știu că mă iubește, dar mă iubește în felul lui”, a declarat actrița.

Urmăriți B1TV.ro și pe