Cum arată acum Adelina, soția lui Cristi Chivu. Este mai frumoasă ca niciodată

Cum arată acum Adelina, soția lui Cristi Chivu. Este mai frumoasă ca niciodată
foto:instagram

Adelina, soţia lui fotbalistului Cristi Chivu, este într-o formă de invidiat. La vârsta de 38 de ani, Adelina Chivu, continuă să fie una dintre cele mai atractive soții de fotbalist. În 2010 a fost în topul celor mai sexy 100 de partenere de fotbalişti din fotbalul internațional, ocupând la acea vreme locul 68.

După ce a trecut prin două sarcini, aceasta a reuşit să-şi menţină silueta, arătând exceptional. Frumoasa Adelina a postat mai multe fotografii în costum de baie pe contul său de Instagram, unde urmăritorii au felicitat-o pentru silueta de indiviat.

Ce operaţii estetice are soţia fotbalistului

Se ştie că Adelina a purtat un aparat dentar „incognito” care să-i îndrepte dinţii, dar acesta nu ar fi singurul artificiu pe care l-ar fi făcut.

În trecut, s-a vehiculat că vedeta ar fi trecut pragul unei clinici de estetică pentru a-și remodela bustul, însă Adelina nu a confirmat niciodată că și-a pus silicoane, spunând că nu vrea ca „sânii ei să devină vedete şi nici subiect de ştiri”.

Schimbarea la nivelul decolteului s-ar fi petrecut în 2011, într-un cabinet din Piteşti. Iar medicul nu a infirmat prezenţa Adelinei la spital, dar a invocat relaţia de confidenţialitate dintre doctor şi pacient şi a refuzat să intre în alte detalii

„Este evident că Adelina a umblat puţin la forma buzelor şi poate şi a pomeţilor”, spus dr. Victor Schwartz, medic estetician, după ce a analizat imaginile pentru Click!.

Adelina și Cristi Chivu au sărbătorit 12 ani de căsnicie

Adelina și Cristi Chivu au sărbătorit 12 ani de căsnicie pe 6 iulie, formând unul dintre cele mai solide cupluri, iar de-a lungul anilor au reușit să păstreze discreția în relația lor.

Cei doi şi-au aniversat căsnicia pe o plajă din Italia, unde și-au reînnoit jurămintele.
„Construită pe încredere, prietenie și dragoste. 12 ani. Tot înainte, iubire… până la final!’, a scris Cristi Chivu la postarea sa, pe rețeaua de socializare.

Vacanța a fost una minunată, căci aceștia au fost izolați pe perioada pandemiei tocmai în Italia, refuzândsă se întoarcă în România, pentru a nu-și pune familiile în pericol.

Adelina și Cristi Chivu s-au cunoscut pe când el avea 27 de ani, iar ea, 25. Nu a durat mult și fostul fotbalist și-a cerut aleasa de soție, după un meci la Milano.

În vara anului 2008 s-au căsătorit la Palatul Știrbey din Buftea, iar acum locuiescîn Milano alături de cele două fetițe ale lor, Natalia și Anastasia.

Ultima oră
19:55 - Ursula von der Leyen a refuzat să dea mâna cu Cristian Ghinea: „Îmi pare rău!” (VIDEO)
19:54 - CNCAV: Aproape 18.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore
19:24 - Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup”
19:08 - Explozie a cazurilor de COVID în București. Vlad Voiculescu, după ce avertizase că lipsesc 4.000 de teste pozitive din ultimele zile: „Minunea de după congresul PNL! – 653 cazuri duminică, 2.559 luni”
19:03 - Ursula von der Leyen, despre explozia prețului la gaze: „Ceea ce vedem este un fenomen global, nu doar unul existent în Europa”
18:51 - Iohannis, nemulțumit de cifrele campaniei de vaccinare. Mesaj tăios în prezența Ursulei von der Leyen: „Dacă ne-am fi vaccinat, nu am mai fi avut restricții”
18:44 - Ursula von der Leyen anunță că România a primit undă verde din partea Comisiei privind PNRR: „Nu e finalul călătoriei. Trebuie să implementăm aceste proiecte”
18:28 - Florin Cîțu, despre PNRR: Sunt incluse 107 investiții și 64 de reforme. Până la sfârșitul anului vom primi prefinanțarea de 3,8 miliarde de euro (VIDEO)
18:25 - Klaus Iohannis, în cadrul vizitei Ursulei von der Leyen, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”
18:19 - Proiect de lege: Certificatul COVID, obligatoriu pentru personalul medical. În caz contrar se va suspenda contractul de muncă pentru 30 de zile