Cum arată acum Tudor Petruț, actorul care l-a interpretat pe Șerban în „Liceenii”

Cum arată acum Tudor Petruț, actorul care l-a interpretat pe Șerban în „Liceenii”
Facebook/ Stefan Banica

„Liceenii” este unuldintre cele mai îndrăgite filme românești ale tuturor timpurilor.

Rolurile principale au fost interpretate de actorii Ștefan Bănică-junior, Mihai Constantin, Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruț, Tamara Buciuceanu-Botez și Ion Caramitru.

În urmă cu puțin timp,a avut loc o întâlnireîntre Ștefan Bănică, Oana Sârbu și Tudor Petruț, adică Mihai, Dana și Șerban, potrivit a1.ro.

„S-a strigat și anul ăsta catalogul”, a scris Ștefan Bănică.

„Eu declar mereu ca sunt regizor, asta e meseria mea. Un regizor care predă matematică și apare si la televizor. Cu aceeași pasiune pentru fiecare îndeletnicire. Puțini actori trăiesc din….actorie! Și nu e o glumă. Pentru artiștii din categoria mea, veniturile din artă sunt fluctuante. Însemnate, când se întâmplă, dar pe care nu te poți baza (dacă nu ești un star sau mare producător). Bineînțeles că de-abia aștept să mă “pensionez” cât mai repede din învățământ și să stau acasă, să scriu scenarii. Pentru mine, și pentru mulți alții că mine, acest deziderat este doar la un rol sau la un scenariu vândut distanță”, a declarat Tudor Petruț într-un interviu acordat anul trecut pentrufemeide10.

În 2019, Tudor Petruț a devenit primul actor român care a obținut un rol principal într-un serial TV la postul NBC. Actorul a jucat în „Sunnyside”.

Ultima oră
09:03 - Valeriu Gheorghiță: „Vaccinarea reduce de 25 de ori riscul să ajung la spital în cazul în care mă îmbolnăvesc cu varianta Delta”
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)