Cum arăta Mihaela Rădulescu în tinerețe. Roșcată, voluptoasă și dorită de cei mai în vogă bărbați din România

Mihaela Rădulescu se numără printre cele mai atrăgătoare prezentatoaredin showbiz-ul românesc, în ciuda faptului că a depășit vârsta de 50 de ani. Prezentă pe micile ecrane de peste 25 de ani, frumoasa vedetăa fost acuzată de multe ori că nu mai arată ca atunci când a intrat în televiziune, însă imaginile din trecut o arată pe divă cu aceleași trăsături, chiar dacă mai matură.

De-a lungul anilor, diva s-a supus unor intervenții chirurgicale de de corectare și îngrijire, printre care șimicșorarea nasului, implanturi mamare și injecții cu botox pentru umplerearidurilor, însă niciodată nu a exagerat și nu și-a schimbat complet înfățișarea.

Singurul lucru la care a renunțat celebra prezentatoare a fostculoarea părului. Dacă în tinerețe prefera o culoare care aprindea imaginația bărbaților, în cele din urmă a renunțat la roșcat.

Cum arătaMihaela Rădulescu în tinerețe, când era cea mai dorită femeie din România

Vedeta a intrat în presă în anul 1994, la Tele7abc, după care a plecat la PRO TV. Mihaela Rădulescu a cunoscut faima la Antena 1, unde a prezentat emisiunea Duminica în familie’, dar a fost și concurentă într-una dintre edițiile emisiunii ‘Dansez pentru tine’.

Tânăra prezentatoare a pășit în platourile de televiziune cu un lookcăruia puțini bărbați i-au putut rezista.Părul creț, formele rubensiene și încrederea în forțele proprii au propulsat-o rapid în rândul celor mai atrăgătoare românce.

În ciuda succesului în carieră, vedeta nu prea a avut noroc în dragoste. Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori. Prima dată în 1989, cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat, apoi în 1997 cuŞtefan Bănică Jr., iar mai apoi, în 2004 cuomul de afaceri Elan Schwarzenberg Chiar dacă în timpul acestei căsnicii, vedeta a adus pe lume un băiețel, mariajul s-a închieta din nou cu un divorț.

Cum se menține în formă prezentatorea de la „Ferma Vedetelor”

Diva nu s-a ferit niciodată să împărtășească secretul frumuseții ei cu admiratoarele. Din când în când, femeile care o urmăresc pe blogul personal află cum reușeste să arate impecabil. Secretele frumeseții veșnice sunt sportul, uleiul de cocos, hidratarea și optimisul, spune Mihaela Rădulescu.

„Dacă mă mențin în formă și la vârsta asta, e pentru că nu trece nicio zi peste mine fără să fac sport, în casă, în aer liber, oriunde m-aș afla. Nu țin nicio dietă, le detest cu sinceritate. Îmi place să mănânc, dar am măsură, am ore de masa regulate, dorm bine, nu beau niciodată alcool și… cred în puterea antioxidanților naturali, cred în hidratare cu apă, ceaiuri și sucuri naturale, cu cât mai puțin zahăr, cred în uleiul de cocos, care pare să fie foarte eficient în arderea grăsimilor, mai ales din zona abdominală, cred în liniște și în timp folosit cu înțelepciune, în râs și voie bună, în optimism și bunătate, cred în informație corectă și în specialiști, în produse de calitate și schimb de idei bune”, a scris Mihaela Rădulescu pe blogul ei.

Ultima oră
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”
21:37 - Florin Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: De luni voi fi președintele PNL, iar negocierile se vor purta cu mine (VIDEO)
21:27 - MAE: Grevă națională vineri la nivelul transportului aerian din Italia. Vor fi perturbate zborurile efectuate pe rute naționale și internaționale
21:26 - Florin Cîțu, despre dosarul DNA privind achiziția de vaccinuri împotriva COVID-19: „Fiecare comandă este semnată de ministrul Sănătății”
21:20 - Florin Cîțu dă vina pe USR și AUR pentru eșecul campaniei de vaccinare: Un partid care spune că promovează vaccinarea se duce lângă un partid care este împotriva, atunci românii nu mai înțeleg nimic (VIDEO)
21:13 - Florin Cîțu: România a fost verde cel mai mult timp din UE / Discuțiile cu Ministerul Sănătății erau de foarte multe ori despre agențiile de medicamente, despre acea agenție de investiții cu salarii imense, dar nu despre pandemie (VIDEO)
21:12 - Florin Cîțu, explică de ce a apărut în platoul B1 TV cu mască: „Din măsuri de siguranță și pentru Congres, bineînțeles”