Cum arată Oana Roman după ce a slăbit. Vedeta a făcut furori la piscină cu noua siluetă (GALERIE FOTO)

FOTO: Instagram: Oana Roman Elisei

Oana Roman a slăbit spectaculos în ultimele luni, iar fotografiile de pe rețelele sociale sunt un bun exemplu. Fanii nu au putut să nu remarce acest detaliu în ultima fotografie postată de vedetă, de la piscină. Internauții au reacționat rapid și au umplut postarea de like-uri.

Cu o dietă despre care spune că îi permite orice, dar în cantități foarte mici, fiica lui Petre Roman arată din ce în ce mai bine. Cu o talie din ce în ce mai subțire și picioare care ar putea face geloase unele domnișoare, așa se afișează Oana Roman în mediul online.

Oana Roman, la piscină după ce a slăbit

În ultimele lunii internauți au putut remarca o schimbare pozitivă în viața Oanei Roman. Soția lui Marius Elisei arată din ce în ce mai bine. Silueta vedetei s-a schimbat considerabil în ultimele luni și nu mai este aproape deloc rubensiana din urmă cu mai mult timp.

Recent, Oana Roman a făcut o mică escapadă la piscină. Având în vedere noua siluetă, nu aveam cum să nu se lase fotografiată. Într-o rochie albă, lejeră, de vară, vedeta și-a arătat picioarele frumoase, iar fanii au reacționat imediat. Internauții nu au stat pe gânduri și –au spus Oanei cât de bine arată. „Perfect day. La cea mai frumoasă și eleganta piscină la care am fost vreodată în România”, a scris Oana în dreptul imaginii postate în mediul online.

„Sunteți o splendoare, doamna Oana!”; „O frumoasă”; „Ești o drăguță! Arăți superb!”; „Ce frumoasă ești Oana, ai slăbit foarte mult! Ești super!”; „Senzațional! Ați slăbit. Parcă ați întinerit cu 10 ani. Felicitări!” – sunt doar câteva dintr comentariile internauților care i-au transmis Oanei Roman felicitări, complemente și gânduri bune.

Cât a slăbit vedeta până acum

Invitată la Vorbește Lumea, Oana Roman a vorbit despre dieta pe care o ține, dar și despre cât a reușit să slăbească în ultimul timp. „De când am slăbit pot să încep să port pantaloni, nu pot să port bluze fără mânecă încă, pentru că nu îmi permit, dar fac acele proceduri și sper să pot să ajung să port și fără mânecă. Am slăbit 10 kilograme, dar am slăbit foarte mult în centimetri, făcând procedurile de remodelare corporală am slăbit 14 cm peste șolduri și 10 cm în talie, ceea ce e mult (…) Continui să țin și o dietă potrivită pentru mine, nu știu dacă poate fi recomandată tuturor. Nu îmi refuz nimic, dar mănânc foarte puțin din toate”, a povestit vedeta, potrivit Protv.ro.

Oana Roman, vehemente în fața operațiilor estetice

Fiica lui Petre Roman este una dintre cele mai sincere vedete din lumea mondenă autohtonă. În trecut, Oana a povestit și care este părerea ei despre operațiile estetice, dar și că își dorește să piardă câteva dintre kilogramele acumulate, dar mai ales să scape de gușă și să își tonifieze brațele, scrie Playtech.ro.

Având în vedere că s-a confruntat mai mult timp cu lupta împotriva kilogramelor în plus, Oana ar fi putut fi cu lejeritate una dintre vedetele care să apeleze la bisturiu sau alte proceduri estetice care să îi confere o formă de invidiat.

Fiica lui Petre Roman a recunoscut însă că până la 43 de ani nu a apelat la astfel de proceduri și că știe și persoane care au reușit să se mențină frumoase fără să ajungă pe masa esteticienior. „Am aproape 43 de ani și nicio intervenție estetică, mai știu multe femei, chiar foarte frumoase care au reușit să rămână dezirabile fără să apeleze la operații estetice. Multe femei, însă, se automutileaza într-o goană nebună după o perfecțiune care nu există”, explica Oana în trecut, potrivit sursei citate anterior.

Tags: