Cum se descurcă Andreea Bălan cu creșterea celor două fiice: „Orice părinte ştie că nu e simplu”. George Burcea nu se implică?

Cum se descurcă Andreea Bălan cu creșterea celor două fiice: „Orice părinte ştie că nu e simplu. George Burcea nu se implică?
Foto: captura video.

Andreea Bălan crește singură doi copii. Cântăreața a trecut printr-un proces de divorț. Vedeta nu mai este legată de George Burcea și a devenit o femeie puternică și independentă.

Concurenta de la America Express a dezvăluit câteva detalii din viața personală și a explicat cum se descurcă cu cele două fiice: Ella și Clara.

Andreea Bălan crește singură doi copii

„Orice părinte ştie că nu e simplu, dar este extraordinar de frumos. Cu cât fetele cresc, mi se pare mai uşor, deoarece sunt foarte cuminţi şi ascultătoare.

A fost greu până anul acesta, deoarece Clara încă se trezea noaptea de două ori să bea lăptic, iar eu am avut timp de trei ani nopţile fragmentate, în timp ce ziua aveam filmări sau concerte.

Acum, Clara vorbeşte şi deja e uşor, spune ce simte sau dacă o doare ceva. Totodată, fiind două fetiţe, se joacă împreună şi uneori pot să le iau cu mine atunci când am filmări scurte sau evenimente unde pot socializa şi ele”, a declarat Andreea Bălan pentru viva.

În prezent, fetele au rămas cu bunica, pentru că Andreea Bălan este plecată la „America Express”.

„În ziua de azi, sunt destul de mulţi copii cu părinţi separaţi şi, prin urmare, faptul că ele locuiesc cu mami şi cu buni nu este ceva ieşit din comun. Au prietene și colege la grădiniță în aceeaşi situație, şi astfel explicaţiile au fost foarte simple, că sunt unele familii în care tatăl nu locuieşte cu mami”,  a mai precizat cântăreața pentru viva.

Cu cine se iubește Andreea Bălan

Andreea Bălan este una dintre cele mai atrăgătoare femei din lumea showbizului românesc. Vedeta se lasă curtată de mai mulți bărbați. Artista a avut un mariaj eșuat și se pare că a reușit să-și refacă viața. Cântăreața a mai avut o tentativă de relație cu Tiberiu Argint, dar și aceasta a avut un final trist.

După mai multe situații neplăcute, blondina a decis să nu mai vorbească despre viața amoroasă. Andreea Bălan vrea să țină în secret tot ce i se întâmplă. Se pare că interpreta a trecut prin despărțiri dureroase.

„Statusul meu relaţional nu îl voi mai discuta public. Consider că este suficient cât s-a ştiut şi discutat în trecut despre relaţiile mele de iubire. E momentul să îmi trăiesc iubirea departe de presă şi de public. (…) Da, sunt curtată, iar un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu”, a precizat Andreea Bălan pentru Viva.

Urmăriți B1TV.ro și pe