Cum se simte Nea Mărin după ce a fost depistat cu coronavirus. Şi soţia este infectată! (FOTO)

Cum se simte Nea Mărin după ce a fost depistat cu coronavirus. Şi soţia este infectată! (FOTO)

Fanii lui Nea Mărin au stat cu sufletul la gurp în aşteptarea veştilor privind satarea sa, după ce a fost confirmat pozitiv pentru noul coronavirus. Se pare însă că veştile sunt optimiste.

Prezentatorul de la Antena 1 are o formă uşoară a bolii, dar, cu toate acestea, a primit îngrijire sporită din partea medicilor. El a povestit cum a ajuns să se testeze, dar şi că, la început, s-a temut de situaţia nouă în care se afla:

„Am venit de bunăvoie şi nesilit de nimeni la Matei Balş, la camera de gardă, m-au văzut şi m-am internat. Sincer să fiu, m-am panicat un pic. Dar, în clipa când am ajuns aici şi am dat de oamenii ăştia minunaţi şi i-am văzut pe toţi cosmonauţi, mi-am zis: nea Mărine stai liniştit”, a declarat vedeta Antenei 1, potrivit observatornews.ro.

Nea Mărin se află internat împrună cu soţia sa, depistată şi ea pozitiv pentru coronavirus.

Nea Marin a fost confirmat cu noul coronavirus când se afla la Techirghiol, unde filma pentru o nouă producţie, după ce unul dintre membrii echipei de producţie a început să se simtă rău, fiind ulterior diagnosticat cu COVID-19.

Din motive de siguranţă, filmările la noua producţie au fost suspendate pentru moment, urmând să fie reluate când situaţia o va permite. Printre vedetele implicate în noua producţie Antena 1 se numără Speak şi Ştefania, Alex Velea, Ruby, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

Ultima oră
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani
12:01 - Florin Cîțu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților. Demisia este o decizie unilaterală
11:55 - Municipiul Ploiești, în scenariul roșu. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 3
11:53 - Nepoata părintelui Arsenie Boca are 90 de ani și a trecut peste un atac cerebral și o formă severă de COVID-19. Zoe Dăian este convinsă că unchiul său o veghează (VIDEO)