Dan Bittman, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au organizat un chef de chef în Starea de Urgenţă

Trei personaje de rezonanţă din showbiz-ul românesc au ignorat regulile anti-pandemie impuse de autorităţi, mai ales în Starea de Urgenţă, şi au organizat un chef pe cinste, la care s-au distrat cu mâncare, băutură şi muzică de petrecere.

Asta s-a întâmplat în luna aprilie, când, e adevărat, numărul îmbolnăvirilor de COVID-19 şi cel al morţilor nu erau atât de mari, dar era, totuşi, Stare de Urgenţă. Dan Bittman, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au chefuit în luna aprilie la localul lui „Garcea” din Centrul Vechi, din câte se pare. Sursa foto: cancan.ro

Dan Bittman a recunoscut că este un coronasceptic

Dan Bittman a reproșat lipsa de transparență și a acuzat faptul că nu este cunoscut numele persoanelor decedate din cauza COVID-19. Artistul a găsit suspect acest lucru. Nu a făcut, însă, nicio referire la normele de protecție a datelor cu caracter personal și nici nu și-a pus problema că poate familiile celor îndurerați nu doresc ca astfel de informații să apară în spațiul public.

Dați-mi o listă cu cei care au murit, că așa se întâmplă și în război: aflu eu, rudele mele. Poate mi-a murit un prieten, o rudă, habar n-am… Deci vreau să știu și eu cine moare și unde, unde se îngroapă, ce se întâmplă. Adică… știi…

Totul e așa o nebuloasă frumoasă, noi vorbim de una, de alta… Într-adevăr, situația e foarte fluidă și de la zi la zi se schimbă lucrurile și atunci poate lucruri pe care eu le-am spus acum o săptămână sau o lună azi nu mai sunt valabile”, a declarat Dan Bittman la B1 TV.

Mugur Mihăescu, nemulţumit că HoReCa „moare”

Mugur Mihăescu a criticat decizia autorităţile de a închide localurile înăuntru, din cauza pandemiei. „Garcea” deţine un local în Centrul Vechi din Bucureşti, iar afacerea lu este afectată, desigur. Radu Pietreanu, colegul lui Mihăescu de la Vacanţa Mare, e doar prieten bun cu ei, iar aceștia s-au strâns pentru o distracție e zile mari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:22 - „Bă, nu mai da în el, mă!”. Adolescent din Timiș, bătut de părinţii unui alt copil
09:13 - Peste 149 de polițiști au fost răniți și 172 de persoane au fost arestate în timpul protestelor împotriva reformei pensiilor din Franța
09:05 - Poliția Locală Brașov cere schimbarea legii în cazul oamenilor fără adăpost. Vrea ca aceștia să poată fi duși în centrele de zi: „95% refuză să se deplaseze și să primească serviciile”
09:02 - Rodica Popescu Bitănescu a dezvăluit drama care i-a marcat copilăria: „Am ajuns piele și os. Foamea m-a înnebunit. Am crescut cu atac de panică”
08:57 - Armata SUA a lansat lovituri aeriene în Siria, după ce un atac cu dronă iraniană a ucis mai mulți soldați americani
08:51 - Continuă disputa între China și SUA din cauza unui distrugător de rachete american aflat în Marea Chinei de Sud
08:48 - Vica Blochina și Bianca Drăgușanu, la cuțite: „Ai înțeles total greșit! Puteai să mă suni, să mă întrebi”
08:41 - Marcel Boloș: „Rotativa guvernamentală ar trebui amânată după depunerea cererii de plată numărul 3 din PNRR” / Despre implementarea reformelor: „Flexibilitatea Comisiei Europene tinde spre zero”
08:36 - Trei mașini s-au făcut scrum într-o parcare din Vâlcea. Momentul în care piromanul a dat foc surprins pe camerele stradale (VIDEO)
08:25 - Situație neașteptată pentru Mihai Bobonete într-o benzinărie / O angajată l-a confundat cu un alt artist și l-a luat la rost: „E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt”