Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, doi ani de când formează un cuplu. Cum arată frumoasa iubită a prezentatorului TV (GALERIE FOTO)

sursa Foto: Instagram

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună. Cei doi au împlinit doi ani de când formează un cuplu, iar Gabriela a vrut să îi facă o surpriză prezentatorului de la „Neața cu Răzvan și Dani”, drept urmare i-a dăruit un tort pe care a pus o lumânare în forma cifrei doi.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au împlinit doi de când sunt împreună. Din ceea ce putem observa, lucrurile merg din ce în ce mai bine între cei doi.

Cu ocazia aniversării lor, Gabriela a mers la Dani Oțil cu un tort în mână pe care pusese o lumânare în forma cifrei doi, potrivit Viva.

„La mulți ani! Ești bucuros?’, îi spune Gabriela Prisăcariu iubitului ei. În stilul caracteristic plin de umor, Dani spune: „Cum se zice? Condoleanțe sau cum se zice? Doi ani de? Calvar, chin! Doi ani de la operație”, spune prezentatorul TV, râzând.

Dani Oțil a făcu acum ceva timp marele pas și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui iubită. Gabriela Prisăcariu are 26 de ani și este unul dintre cele mai apreciate modele. Tânăra s-a făcut remarcată în show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu”.

„Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, a declarat Gabriela Prisăcariu în urmă cu ceva timp.

Gabriela Prisăcariu s-a născut pe 22 noiembrie 1992. Ea a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București, potrivit Fanatik.

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit

Dacă pentru Dani Oțil lucrurile merg fenomenal pe plan sentimental, Răzvan Simion, colegul și prietenul său, nu este la fel de norocos. Acesta a făcut public faptul că relația dintre el și Lidia Buble a ajuns la final după cinci ani de zile.

Specualții cu privire la o posibilă ruptură între Lidia Buble și Răzvan Simion au apărut încă de la începutul acestui an, când prezentatorul matinalului a fost surprins în vacanța de iarnă alături de fost soție și de copii, fără să fie însoțit de iubita lui. Mai mult decât atât, zvonurile au fost întărite de faptul că el și Lidia nu au petrecut sărbătorile împreună, iar în urmă cu o lună, el a fost surprins alături de o altă femeie, în timp ce iubita lui se afla la părinții ei la Deva.

„O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine. Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept”, a scris Răzvan Simion pe Instagram.