De ce vrea Carla’s Dreams, jurat la „SuperStar” (Pro TV), să trăiască în anonimat

De ce vrea Carla's Dreams, jurat la „SuperStar” (Pro TV), să trăiască în anonimat
Foto: Facebook @ Carla's Dreams

Carla`s Dreams este unul dintre cei mai populari artiști din România, însă nici până astăzi nu și-a dezvăluit identitatea reală. Fără să înlăture misterul, artistul a spus într-un interviu pentru VIVA! că faimos nu este el, ci „proiectul”.

Carla`s Dreams, despre trăitul în anonimat: „Băiatul din proiect se simte bine”

Întrebat cum este să fii atât de faimos, dar să trăiești în anonimat, artistul a răspuns zâmbind: „Faimos, dacă insiști să folosești acest termen, nu sunt eu, ci proiectul. Băiatul din proiect se simte bine, am vorbit chiar ieri cu el”. Întrebat dacă nu și-ar fi dorit să savureze această notorietate și fără mască, Carla`s Dreams a continuat: „Eu îl savurez, dar nu cu toți și nu oriunde. Și uneori nu este doar despre
succes. Sau nu pentru noi/mine”.

La început, spune el, a contat în ochii publicului și această prezență scenică inedită, însă nu neapărat și acum.

„Cred că a contat în stadiile incipiente ale proiectului, dar nu cred că mai contează acum. Anume pentru că imaginea nu se schimbă, dar muzica – da. Totul e relativ și ceea ce pentru noi înseamnă multă muncă pentru altcineva e floare la ureche. Și invers. În detalii nu vom intra, dar pot spune că ușor nu a fost. Nu știm cât și dacă a contat, aici fanii pot răspunde mai bine în locul nostru”, a adăugat Carla`s Dreams.

Artistul e jurat la SuperStar, un nou show de la Pro TV

Carla`s Dreams a cunoscut succesul în România în urmă cu opt ani. Fost jurat la X-Factor, el jurizează acum un nou show de voce la Pro TV, alături de Raluka, Smiley și Marius Moga. Emisiunea se numește SuperStar, iar în ediția de săptămâna trecută o fată din Republica Moldova, de unde este originar și el, l-a impresionat până la lacrimi. Tânara urcase pe scenă cu zâmbetul pe buze și le-a vorbit juraților și telespectatorilor despre viața ei. Întrebată cu cine a venit ca să o susțină, ea a mărturisit că mama sa este plecată în Rusia, iar tatăl său în Franța.

„Te felicit și sper să fie mai mulți ca tine și asta e tot! Eu îți mulțumesc că mi-ai amintit despre ceea ce este foarte important! O viață avem!”, spunea Carla’s Dreams, încercând fără succes să își stăpânească lacrimile.