Delia, despre problema medicală cu care se confruntă: „Dispare și reapare”

Delia, despre problema medicală cu care se confruntă: „Dispare și reapare”

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste din România, și, de curând, a vorbit despre problema medicală cu care se confruntă. Ea are o carieră dominată de un succes internațional, iar în viața privată se bucură de lucruri la care mulți visează.

Care este problema medicală cu care se confruntă Delia Matache

Delia a vorbit în cadrul unui interviu despre problema medicală pe care o are și despre felul în care o influențează. Vedeta se confruntă destul de des cu episoade de anxietate incontrolabile.

„Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea.

Pot fi minute în care simt o stare care nu îmi este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere”, a declarat Delia Matache în cadrul unui interviu, potrivit ziare.com.

Ea a mai declarat că: „Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult”.

Care este pasiunea puțin știută a Deliei Matache. Mama ei o pedepsea când făcea acest lucru

Delia a menționat pe TikTok că pasiunea ei pentru parfumuri are legătură cu lucrurile pe care le făcea în copilărie. De asemenea, Delia a menționat că mama ei o pedepsea de fiecare dată când își cumpăra parfumuri.

„Mi-am dat seama de ce sunt obsedată de parfumuri. Mi-am adus aminte când eram mică și mă trimitea mama la cumpărături să iau chestii de la piață: leuștean, pâine, sifon, păstram restul. Cu mai multe resturi păstrate, din mai multe serii de cumpărături, își cumpăra fata câte un parfum.

Asta se întâmpla pe la 13 ani și mama, draga de ea, mi le arunca la gunoi, drept pedeapsă. Pentru că vezi Doamne, la vârsta aia nu era un semn bun ca eu să am parfum”, a spus Delia pe TikTok.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Delia (@delia)

Urmăriți B1TV.ro și pe