Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație

Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
Sursa foto: Instagram

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România s-a  destrămat. Este vorba despre Cristian Boureanu și Laura Dincă. Cei doi și-ar fi spus adio după aproape 7 ani de relație.

Informația ar fi fost confirmată chiar de către Cristian Boureanu care nu a vrut să comenteze motivul acestei decizii:

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a precizat, pentru Național, fostul politician.

Cristian Boureanu și Laura Dincă au început o poveste de dragoste în 2015, când fostul politician trecea printr-o perioadă grea.  Tocmai divorțase de Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea.

În 2018, Laura și Cristi s-au logodit, visând la o familie cu mulți copii. Vestea este una neașteptată, având în vedere speculațiile care dădeau ca sigură căsătoria celor doi.

În urmă cu două luni, Cristian Boureanu (48 ani) și-a dus iubita pe Laura Dincă (26 ani), într-o vacanță exotică. Atunci presa mondenă speculau că cei doi ar urma să facă un nou pas în relația lor.